yamaha_demo_tour




I Like Bike už zítra na Prima Cool

Nový motorkářský pořad míří na naše obrazovky! Prima Cool už zítra večer uvede první díl magazínu I Like Bike, který bude zaměřen na všechny příznivce jedné stopy. Pro čtenáře Motorkáři.cz navíc může být lákadlem, že v pořadu bude jako testovací jezdec vystupovat náš redaktor Tomáš Mikšovský.

I Like Bike si můžete naladit už zítra, tedy v pátek 10. června, ve 23:15 na stanici Prima Cool. Každý pátek pozdě večer tak uvidíte testy nejnovějších motorek v podání ostřílených jezdců, seznámíte se s novinkami, přestavbami a poznáte i zajímavé týpky, kteří se okolo motorek motají. I Like Bike kromě toho nabídne i školu jízdy na okruhu a také televizní kurzy bezpečné jízdy. Jedním z testovacích jezdců I Like Bike bude navíc Tomáš Mikšovský, kterého z našich stránek dobře znáte.
Moderátory pořadu budou Harry a Speedy, kteří milují jednostopé stroje nade všechno na světě. A co na tom, že to jsou loutky?! Duší i hodně odvážným slovníkem plným peprných výrazů rozhodně patří mezi pravé motorkáře, a to včetně svébytného humoru a pověstného svobodomyslného pohledu na svět! V prvním díle nám tato drsná dvojka, se kterou se už předem můžete seznámit zde na videu, představí třeba nového Harleye Softail Deluxe, ohlédnutí za anketou Motocykl roku 2011 nebo rozhovor s kapelou Divokej Bill. Takže nezapomeňte, od zítřka patří páteční televizní večer od 23:15 na Prima Cool jedině motorkářům!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (30x):



TOPlist