globalmoto_kveten




MotorB!KE 1/2013

První číslo Motorbike letošního roku je tady! A co jsme pro vás připravili? Můžete těšit na exkluzivní testy, techniku, reportáže i sport, to vše okořeněné akčními obrázky. V rámci příprav na sezónu, která se už konečně mílovými kroky blíží, jsme pro vás přichystali inspiraci, jak si postavit okruhové žihadlo, přehled cestovních modelů BMW, porovnali HD Fat Boba a Victory Judge, a vybrali pár modelů skútrů, na které vám stačí i řidičák na auto. Provedeme vás Dakarem 2013 den za dnem, ohlédneme se po Speedway 2012, proběhneme se po tratích RoadRacingu a koukneme se, co nového ve čtyřkolkách. Počkat, něco slyším, že by zvony? Ale ne, vždyť je středa, takže sirény...

Testy...
Bimota BOOST bomba! Tak tahle kráska snad ani nepotřebuje představovat, luxusní panenka v rukou Pajinexe vás donutí áááchnout. Přečtěte si, jaká opravdu je. Testování Hondy CB1100... retro nuda? To sotva! S nadcházející sezónou jsme si zahráli tak trochu na stopaře a prozkoumali cestovní modely BMW - abyste si měli z čeho vybírat. Další test - srovnávák Harley-Davidson Fat Bob a Victory Judge. Jak dopadl? Nechcete se překvapit. Nemáte řidičák na motorku? Nevadí, na některé skútry vám stačí řidičák na auto, stačí jen sáhnout po tom pravém. V sekáči se tentokrát vrátíme do doby šestiválcové, konkrétně s Kawasaki Z 1300 A1. A historie amerických dvouválců? Trocha vzdělání jistě nezaškodí.
Sport...
Ohlédneme se za Road Racingem roku 2012 a díky našemu kalendáři vám neunikne žádný závod přírodních okruhů ani v roce 2013. Travis Pastrana a jeho Nitro Circus - byli jsme při tom a přinášíme rozhovor s touto skromnou hvězdou. Ani Dakar jsme nevynechali a díky nám si ho můžete prožít znovu den po dni. Speedway, shrnutí loňské a výhledy na letošní sezónu. Ani na quady jsme nezapomněli, takže jak to s nimi vypadá začátkem roku 2013?
Jaro je na dosah, tak co takhle začít s předsezónní revizí motorky a přitom si přečíst nový Motorbike? Než obojí stihnete, tráva se zazelená, slunce začne hřát, silnice oschnou... a pak hurá na ně!
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist