husqvarna_svartpilen_801_2




YUKI Darker - nový chopper na českém trhu

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
kizak (-1) napsal 13.07.2008 v 10:52

Vzhled není špatnej, ale co ta kvalita a zpracování.

JAARRR (0) napsal 13.07.2008 v 10:52

Nemám důvod nevěřit tomu, co píše Jarda z Úpice. Mám už "na pažbě" taky pár křížků, takže určitě nepatřím mezi ty, kteří začínali ny yamahách ap. Jawa 21, kývačka (vše po někom) - to byly mé začátky. Ale nyní k Vistě 125. Měli jsme ji asi rok - funglovku. Nebudu tedy zdržovat, seknu hned do živého - větší krám na dvou kolech jsem ještě neviděl a bohužel i nezažil. A co umí, či spíše uměla? Zrušit během jedné sezóny asi tak 20 žárovek, ukazatel paliva měl takovou míru demokracie, že trvale vykazoval objem v nádrži vždy mezi nulou až plnou ( i po výměně), zahřátí motoru - není problém - stačí počkat asi tak 5 min, napojení zadního dílu výfuku - 2x prasklé ve sváru (není problém v záruce vyměnit - stačí si počkat asi tak 5 týdnů než onen díl do servisu dodají atd. A ty jízdní zážitky. Krásné vibrace okolo 7O km/hod. Opravdu, kdo si chce užít chvění - Vista 125 je to pravé. Řazení - opět není problém - na vůli řadící páky (plus-mínus 2 cm) si člověk i zvykne, ale že při řazení "nahoru" jsem musel zvednout celé chodidlo, tak to mi krapet lezlo na nervy. Plastové kryty + kufry - polovina úchytů upadla (podotýkám, že se jezdilo jen po silnicích).
Nepopírám, že téměř všechny výrobky od Yuki jsou na pohled super. A k tomu ta cena - no, nekup to! Jen se nesmí přijít blíž, natož motorku delší dobu užívat. Až následně jsem začal zkoumat jak si asiati "poradili" s uložením jednotlivých dílů, z čeho je co uděláno ap. Až se budete rozhodovat, jestli Yuki Ano&NE, zajděte si ji řádně prohlídnout a vemte si někoho, kdo tomu alespoň trošku rozumí. Stydíte se v prodejně moto. Nevadí, zajděte do Teska nebo Hypernovy, občas je tam mají - hned vedle hnojiva na zahrádku. Budete mít času dost, nikdo si vás ani nevšimne.
Závěr - byl jsem rád, když jsem ji po půl roce se "slevou" 20 tis. prodal. Dobrý kšeft, co?
Můj názor - cokoli čínského na dvou kolech - ani omylem. Za ty prachy se dá koupit velmi dobrá mašina s 20 tis. km, lepším výkonem, o kvalitě ani neluvě.

Jarda-z-Úpice (44) napsal 13.07.2008 v 09:52+1

Chlapci, nevím kde se ve vás bere ta skepse k těmto motocyklům. Mám již 4 roky jednu z Prvních Visty 125. Najezdil jsem společně s manželkou spousty kilometrů, absolvoval jsem na ní několik dovolených. Vždy bez problémů. Ani jsem nemusel utahovat žádné šrouby, natož lepit. Výkon je slabší, to je pravda. Ale my pamětníci jsme nikdy dříve nic takového neměli. Tohle byl náš sen, který jsme si poměrně pozdě mohli splnit. Věřím, že vy co jste se narodili již do této doby, jste zmlsáni a všichni chcete začínat např. na Harleji. Zkuste někdy zmírnit své opovržení nad vším jiným. Ne všichni jsme synové Čunka, nebo příbuzní Krejčího, kteří horem dolem dostávají peníze a mohou je tedy rozdávat.

sponny (0) napsal 13.07.2008 v 09:35

Nic moc kopie XV 535. Snad ani ta cena by mě nepřesvědčila a ten výkon ???

kebik (0) napsal 13.07.2008 v 09:32

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist