gbox_leden



Velký jižní okruh-kousek Balkánu s cílem Monte Negro.

...Honda PCX 150, Yamaha XMAX 300 a BMW F 650 CS na velkém okruhu na Balkán přes Slovensko, Maďarsko, Srbsko, Rumunsko, zase Srbsko, Černou Horu, Chorvatsko, Slovinsko a Rakousko. 4000 kilometrů tří trošku odrostlejších kluků.

Kapitoly článku

    Od společné cesty do Wachau uplynulo více než půl roku, a tak kluci začali vymýšlet kam v roce 23. Že se jim to líbilo a chtěli by zase vyrazit společně. Zdeněk by nejraději k moři a tam alespoň pět dní vegetil , Jirka jezdič by uháněl na Transalpinu a zase rychle domů. Já, JirkaPcx, měl připraven svůj program s poznáním nového na západ a jih od našich hranic. Nakonec slovo dalo slovo, všichni museli ustoupit a já navrhl okruh s hezkými silnicemi, mořem i s novým poznáním minimálně na 14 dní.               

      Nakonec bez připomínek odsouhlaseno, termín stanoven na červen, a tak jsem připravil detailněji trasu. Pak už jen přibývající napětí před odjezdem a troška dohadování, kdy vlastně pojedeme. Ale jsme velcí kluci, tak jsme se dohodli. Cíle: hezky si zajezdit, vykoupat se v moři, poznat nová místa. Hlavní zásady jsou spát na pevné posteli pod střechou a dálnice používat jen v nezbytném případě. No a taky to nemusí stát majlant .

   Stále jezdím dle mapy a navigace v hlavě. V nouzi, především při hledání ubytka, občas využiji při stojícím stroji ověření trasy v telefonu.

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (18x):
Motokatalog.cz


TOPlist