gbox_leden



Velká cena Geneze – posílejte fotky a soutěžte o hodnotné ceny!

V Geneze dali hlavy dohromady a připravili pro vás fotografickou soutěž. Do konce prázdnin můžete na jejich web nahrávat soutěžní fotky s tématem cestování na motorce a vyhrát hodnotné ceny v celkové ceně vyšší jak 50 000 korun.

Velká cena Geneze je fotografická soutěž s tématem cestování na motorce. Posílejte vaše fotky prostřednictvím soutěžního webu a soutěžte o hodnotné ceny! První cena je Bunda Rukka Roughroad v ceně 20 000 Kč, druhé místo vyhraje přilbu Schuberth C3 Pro v ceně 14 500 Kč a třetí výherce si užije boty Daytona Road Star v ceně 9 989 Kč.

Soutěž končí 31. srpna a její vyhodnocení proběhne v září na cestovatelském setkání Motoroute, kde fotky vyhodnotí odborná porota ve složení Víťa Ryšavý - předseda poroty a otec zakladatel Geneze, Igor Brezovar - motorkář, co objel svět, Michal Hamšík - šéfredaktor magazínu MotoRoute a Vlastimil Kolařík - profesionální fotograf. Hlasovat může i veřejnost, tři nejlepší fotky dostanou poukaz na nákup v Geneze v hodnotě 5 000, 3 000 a 1 000 korun českých. Posílejte fotky, sdílejte soutěž s přáteli a samozřejmě jezděte s rozumem, když budete fotit.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček (Odebírat články autora) - Výška redaktora: 183 cm

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Davcoun přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):
Související firma
  • Geneze

    Generální zástupce německé značky helem Schuberth, prodej motocyklového oblečení Rukka a Geneze. Prodej motocyklové obuvi Redbika a Daytona, motocyklových rukavic, tělových chráničů, zámků, triček, nákrčníků, ledvinových pásů a nano termoprádla. Největší nabídka westernové obuvi - koně Johnny Bulls....



TOPlist