europ_asistance_2024



K nové enduro Husqvarně můžete vyhrát výlet do Portugalska

Český importér značky Husqvarna Motorcycles přichází se zajímavou akcí. Každý, kdo si koupí jakýkoli enduro model ročníku 2024, automatický získává účast na domácím enduro kurzu a navíc i možnost vyhrát jeden super výlet!

Občas se v prodejních akcích jednotlivých značek najde nějaká opravdu hodně zajímavá a tohle je přesně ten případ. Každý, kdo si do 29. února 2024 koupí jakékoli enduro od Husqvarny letošního modelového ročníku, tedy jak čtyřtakt FE, tak dvoutakt TE, dostává automaticky poukaz na enduro trénink, který proběhne na začátku tohoto roku někde poblíž dealerství, kde byl motocykl pořízen. To proto, abyste svou novou Husku dostali pěkně do ruky.

Už jenom tohle by byl příjemný bonus, ovšem ještě větším lákadlem je možnost vyhrát zájezd do Portugalska a užít si hard endurování tam! Stačí po koupi stroje vyplnit u prodejce formulář a přihlásit se tím do tomboly, a když to klapne, budou vám všichni kámoši závidět, na to vemte jed. Vy si budete muset akorát zařídit dovolenou na 25. dubna až 1. května a dopravu do Lisabonu, kde na vás bude čekat čtyřdenní jezdění a kompletní program od agentury GoBeyond, která patří mezi světově vyhlášené zajišťovatele dobrodružných akcí všeho druhu. Ubytování v soukromé vile, kvalitní polopenze v nejlepších restauracích a grilovací večírky, doprovodné vozidlo pro přepravu batohů, po celou dobu profesionální fotograf, transfery na letiště a hlavně ty celé čtyři dny v sedle a v nejlepších terénech v okolí malebné Ericeiry, prostě plný servis a zájezd v hodnotě 2990 eur, které za vás zaplatí Husqvarna. To by byl fajn opožděný Ježíšek, co říkáte?

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist