Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
PetrXX píše: Jinak ja furt nemam vybranej pressovac domu ted mi jeden Sved tvrdil, ze cokoli pod 1500 Euro stoji zakonite za hovno :)
pořád si nemůžu vynachválit DELONGHI ECAM 23.420 SB a pořád budu tvrdit že z toho leze dobrý kafe, jen to chce mít čerstvě pražený zrnka a trochu si pohrát s nastavením. Hlavně se to dobře ovládá i udržuje, slouží už přes dva roky.
Pákovka je sice fajn, a původně jsem o automatu neuvažoval, ale obávám se že z důvodu náročnosti přípravy kafe bych ho zaprvý pil jenom já, a zadruhý by možná i tak skončila zaprášená v koutě.
Jak chutná espresso z těch dobrejch kaváren vím, takže srovnání mám.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
Cece masinu na jedno tlacitko nechci... ja vim ze to dava smysl, ale na rychlokafe mam Nespresso - cvak kapsli, cvak tlacitko, prekvapive dobry kafe (Rosabaya, Kazaar, ted z limitky bylo zajimavy Palermo)
Stev píše: pořád si nemůžu vynachválit DELONGHI ECAM 23.420 SB a pořád budu tvrdit že z toho leze dobrý kafe, jen to chce mít čerstvě pražený zrnka a trochu si pohrát s nastavením. Hlavně se to dobře ovládá i udržuje, slouží už přes dva roky.
Pákovka je sice fajn, a původně jsem o automatu neuvažoval, ale obávám se že z důvodu náročnosti přípravy kafe bych ho zaprvý pil jenom já, a zadruhý by možná i tak skončila zaprášená v koutě.
Jak chutná espresso z těch dobrejch kaváren vím, takže srovnání mám.