Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
A taky by mě zajímala konstrukce páky, podle obrázků se různí...
Hlavně si to chce dát pozor, aby kávovar neměl ty napěňovací nesmysly (crema disk atd), crému to dělá bublinkovou a podstatně to mění chuť espressa. Tolik ze zkušenosti.
Každopádně mokka konvička je velice rozumná volba, pokud si nejste jist
A káva z ní může být lepší, jak většina káv z kaváren. Hlavně jen vymývat vodou, bez chemie