Téma: Co dělám špatně? Kuchtíci.
 
20.5.2009 v 12:53
Hoši, neřešitelný problém. Už podruhý jsem posral lasagne, tak si jdu pro radu. Namastím plech olivovým olejem a dám tam první tři plátky vedle sebe, promažu omáčkou a dám další vrstvy, dohromady tři a pak to všecko zapatlám omáčkou. Dám péct na 180°, vyndám a vršky už jsou černý a střed stále místy nedopečený, tak v čem je problém? : Moc vysoká teplota?

Dnes je výsledek lepší, minule jsem nezamatlal rohy a byly křupavý.
Předchozí
1 2 3 4
Následující

Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 12:55 | Nahoru | #1
zkus ty lasagne nepřed spařit horkou vodou ;) ať nejsou uplně tvrdý. Snáz pak do sebe natáhnou šťávu a hezky změknou.

Taky se vyprdni na plech a sežeň si pěknou zapékací kameninovou misku ;)

1 reakcí na tento příspěvek Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 12:57 | Nahoru | #2
žer maso

Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 12:57 | Nahoru | #3
Medvěd> Zkusím to příště, i misku mám, ale to mě nenapadlo.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 12:58 | Nahoru | #4

Fotik>žer maso


To se musí občas něčím dobrým proložit a italská kuchyně mi padla do noty už dávno, tak si to chcu sám i připravit.

(reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 12:59 | Nahoru | #5

RomanSS>Fotik>žer maso
To se musí občas něčím dobrým proložit a italská kuchyně mi padla do noty už dávno, tak si to chcu sám i připravit.



nekoukej se sem, je li ti život milý

1 reakcí na tento příspěvek Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 13:05 | Nahoru | #6
Medvěd> Ooou. To prožeru celou výplatu.

Jdu se zaregistrovat.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 13:07 | Nahoru | #7

RomanSS>Medvěd> Ooou. To prožeru celou výplatu.

Jdu se zaregistrovat.



už jsem ti říkal že týden po výplatě nemám na benál?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 13:10 | Nahoru | #8

illMedvědGuzzin>RomanSS>Medvěd> Ooou. To prožeru celou výplatu.

Jdu se zaregistrovat.

už jsem ti říkal že týden po výplatě nemám na benál?


Ještěže žiju s rodičema, půjdu s níma nakoupit a občas tam něco přihodím.

Zrovínka koukám na pečenou Pražmu, ryby já mám rád, Pražmy taky. Grilovat jen osolenou a pak už hotovou jí potřít potěrem. (oliv. olej + pažitka + česnek).

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 13:16 | Nahoru | #9

RomanSS>illMedvědGuzzin>RomanSS>Medvěd> Ooou. To prožeru celou výplatu.

Jdu se zaregistrovat.

už jsem ti říkal že týden po výplatě nemám na benál?
Ještěže žiju s rodičema, půjdu s níma nakoupit a občas tam něco přihodím.

Zrovínka koukám na pečenou Pražmu, ryby já mám rád, Pražmy taky. Grilovat jen osolenou a pak už hotovou jí potřít potěrem. (oliv. olej + pažitka + česnek).



tohle děláme s Malčou. V rybárně na smíchově koupím čerstvé Dorády, mám radši ty z severního moře, jsou růžové a krásně voní. Oškrabu, vykuchám, do bříška dám čerstvou bazalku, trošku na plátky nakrájený limetky a trochu másla. V misce rozžlehám bílky který hodně ale fakt brutálně osolím. Dorády dám na plech, pod ně pečící papír a ten našlehanej bílek na ně nakydám tak aby ani kousek rybičky nekoukal :) Horkovzdušná trouba, 10-15 minut, 150°C.

Ten bílek se solí z ryby vytáhne vodu a krásně jí upeče. Vyndáš z trouby, sundáš ten "molitan", frkneš na talíř, otevřeš bílé, spíše méňě aromatické víno, k tomu řecký salátek - okurka, rajčata, olivy, cibule, feta a bílý chléb.

Voilá!!!!

Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 13:21 | Nahoru | #10
já je dělám ve skleněné míse, na dno dávám přímo omáčku, na to až lasagne, trouba na max. 140 stupňů

1 reakcí na tento příspěvek Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 13:22 | Nahoru | #11
Medvěd> V troubě moc ryby nepečeme, max v zimě pstruhy, ale fakt nejlepší ryba je ta Pražma (kdo byl v Chorvatsku, tak to musel ochutnat ).
Na grilu děláme dost často, je na to takový speciální udělátko, do kterých dáš ty ryby a zavřeš to (takovej minirošt pro ryby) a otáčíš to celý.

Ještě mi hodně chutná Hejk (nevím, jak se to píše), ale ten se hůř shání.
Mám rád teda víc ryb, ale hlavně tyhle. Zase třeba nemusím kapra. :\

Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:11 | Nahoru | #12
s tema lasagnema - rek bych akorat zapekat asi pomaleji, at se to rovnomerneji propece - nebo taky muzes mit blbou troubu - i to se stava :\

Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:17 | Nahoru | #13
pripravu mas v poradku, jen si dej pozor na lassagne jak je kupujes, jestli jsou uz predvarene, jestli ne, musi se 3 minuty predvarit. Zapekani na plechu je nahouby, porid si zapekaci misku. Pokud mas stredni vrstvu porad tvrdou, tak tu zapeokaci misku ze zacatku peceni prikryj, lasagne se budou jakoby chvili dusit a vic se udelaji na stredu. A omacku bys nemel mit moc hustou, spise ridsi konzistence. Testoviny se pri peceni defakto vari, a pokud mas moc hustou omacku, tak to moc nejde.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:21 | Nahoru | #14

tohle děláme s Malčou. V rybárně na smíchově koupím čerstvé Dorády, mám radši ty z severního moře, jsou růžové a krásně voní. Oškrabu, vykuchám, do bříška dám čerstvou bazalku, trošku na plátky nakrájený limetky a trochu másla. V misce rozžlehám bílky který hodně ale fakt brutálně osolím. Dorády dám na plech, pod ně pečící papír a ten našlehanej bílek na ně nakydám tak aby ani kousek rybičky nekoukal :) Horkovzdušná trouba, 10-15 minut, 150°C.

Ten bílek se solí z ryby vytáhne vodu a krásně jí upeče. Vyndáš z trouby, sundáš ten "molitan", frkneš na talíř, otevřeš bílé, spíše méňě aromatické víno, k tomu řecký salátek - okurka, rajčata, olivy, cibule, feta a bílý chléb.

Voilá!!!!


když to tak čtu... tebe si vezmu

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:22 | Nahoru | #15

moniqua>tohle děláme s Malčou. V rybárně na smíchově koupím čerstvé Dorády, mám radši ty z severního moře, jsou růžové a krásně voní. Oškrabu, vykuchám, do bříška dám čerstvou bazalku, trošku na plátky nakrájený limetky a trochu másla. V misce rozžlehám bílky který hodně ale fakt brutálně osolím. Dorády dám na plech, pod ně pečící papír a ten našlehanej bílek na ně nakydám tak aby ani kousek rybičky nekoukal :) Horkovzdušná trouba, 10-15 minut, 150°C.

Ten bílek se solí z ryby vytáhne vodu a krásně jí upeče. Vyndáš z trouby, sundáš ten "molitan", frkneš na talíř, otevřeš bílé, spíše méňě aromatické víno, k tomu řecký salátek - okurka, rajčata, olivy, cibule, feta a bílý chléb.

Voilá!!!!
když to tak čtu... tebe si vezmu



pozdě, už jsem zadaný :)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:24 | Nahoru | #16

pozdě, už jsem zadaný :)


sakra, ticha zavist

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:26 | Nahoru | #17

moniqua>pozdě, už jsem zadaný :)
sakra, ticha zavist



vyřídím :)

ale zase takovej med to se mnou není, aby sis nemyslela :)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:27 | Nahoru | #18

vyřídím :)

ale zase takovej med to se mnou není, aby sis nemyslela :)


kdyz by to bylo strasny, tak bych domu chodila jen na jidlo

Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:27 | Nahoru | #19
jeste jsem zapomel dodat, ze kdyz je sypes syrem, tak je fan nasypat ze zacatku treba jenom tretinu nastrouhaneho syru, chvili pect pod poklickou, a ten zbytek nasypat az nakonec..a kdyz misto eidamu das parmazan, nebo alespon parmazan s eidamem 1 ku 1 tak je to o to vetsi basta..ja budu lasagne delat na obed zitra, tak se stav a muzu te to naucit

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:30 | Nahoru | #20

moniqua>vyřídím :)

ale zase takovej med to se mnou není, aby sis nemyslela :)
kdyz by to bylo strasny, tak bych domu chodila jen na jidlo



to ne, něco za něco :)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:31 | Nahoru | #21

to ne, něco za něco :)



bojim se zeptat, co bys za to chtel

1 reakcí na tento příspěvek Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:31 | Nahoru | #22
btw: cumim kolik je tady panu kuchtiku

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:31 | Nahoru | #23

moniqua>tohle děláme s Malčou. V rybárně na smíchově koupím čerstvé Dorády, mám radši ty z severního moře, jsou růžové a krásně voní. Oškrabu, vykuchám, do bříška dám čerstvou bazalku, trošku na plátky nakrájený limetky a trochu másla. V misce rozžlehám bílky který hodně ale fakt brutálně osolím. Dorády dám na plech, pod ně pečící papír a ten našlehanej bílek na ně nakydám tak aby ani kousek rybičky nekoukal :) Horkovzdušná trouba, 10-15 minut, 150°C.

Ten bílek se solí z ryby vytáhne vodu a krásně jí upeče. Vyndáš z trouby, sundáš ten "molitan", frkneš na talíř, otevřeš bílé, spíše méňě aromatické víno, k tomu řecký salátek - okurka, rajčata, olivy, cibule, feta a bílý chléb.

Voilá!!!!
když to tak čtu... tebe si vezmu



no Mončo ... takhle mě podvádět

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:32 | Nahoru | #24

no Mončo ... takhle mě podvádět



tak promin, ale laska prochazi zaludkem sem nekde slysela

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:33 | Nahoru | #25

moniqua>to ne, něco za něco :)

bojim se zeptat, co bys za to chtel



stačí když umeješ nádobí :)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:34 | Nahoru | #26


stačí když umeješ nádobí :)



A ja uz se tesila mno dobre, nadobi zvladnu

2 reakcí na tento příspěvek Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:36 | Nahoru | #27
Klidně házejte další repcepty, zlobit se nebudu.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:42 | Nahoru | #28
moniqua> to je fakt, jak jde o žrádlo, tak se neznám

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:43 | Nahoru | #29

moniqua>
stačí když umeješ nádobí :)

A ja uz se tesila mno dobre, nadobi zvladnu



na co?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co dělám špatně? Kuchtíci.

20.5.2009 v 14:44 | Nahoru | #30

na co?


aaaaaaaaaaaaale, na nic
Předchozí
1 2 3 4
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist