globalmoto_kveten





Téma: Zrnková káva a její příprava
 
8.7.2020 v 00:03
Ve vlákně o rumu se začala řešit káva a protože s ní lehce laboruji, zajímaly by mne zkušenosti ostatních. Pijete kafe? Jaký? Jedná se mi hlavně o jednodruhové kávy, případně jejich mixy, hrubost mletí, stupně pražení, množství a úprava vody atd. Čím ho připravujete? Páka, automat ... ? Kde kupujete? Máte zkušenosti s jinou chutí stejné kávy u jiných prodejců nebo jinak srovnáváte chuť stejné kávy? Pište, co vás napadne. Předem ale upozorňuji, že zde nechci číst názory na rozpustné hnusy nebo názory lidí, co si dávají do kafe půl litru mléka. Dík

1 reakcí na tento příspěvek Zrnková káva a její příprava

16.7.2020 v 21:27 | Nahoru | #1
Nejlepší rohliky co jsem jedl byly suché a za komančů, to byly tzv. rožky, což je rohlík ve slovenštině z pečivárně Sered' která byla co bys granátem dohodil z kasáren kde jsem byl na poddůstojnické škole Měly asi půl metru a dováželi je tam asi hned poté co je vytáhli z peca, mňam, ještě ted' se oblizuju a máslo by to možná posunulo na ještě vyšší level ale to bys ho tam musel nejdřív šlohnout na směně v kuchyni

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zrnková káva a její příprava

16.7.2020 v 23:27 | Nahoru | #2
maco> nazývali se "dubčekovské" , dle nosu A.Dubčeka
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist