globalmoto_kveten





Téma: Jindřichův hradec
10.4.2014 v 10:32
Přátelé a kamarádi ďábelských strojů, zastavte se v Otíně u Jindřichova hradce a koukněte co pro vás chystáme, pokud mě tam zastihnete,rád pokecám.Ještě každý z nás najede pár km než si budeme moci dát pořádnou baštu a drink, ale hlavní je, že už se na tom maká !


























1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec

3.5.2014 v 23:21 | Nahoru | #1
J.M.K.> nejvíc problematické jsou pokrmy do kterých se dávají vejce a tepelně se neupravujou,zrovna ta zmrzka pak jen malinkej průjmíček a blb kterej se na tobě chce zahojit a je vyděláno, nejlepší je nechodit tomu naproti a ač to není tak luxusní jako domácí zmrzka, musí v létě osvěžit i kupovaná s čerstvým ovocem ale já bych dal přednost orosenému pivku není nic lepšího

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec

3.5.2014 v 23:50 | Nahoru | #2
kadajc> To ale naštěstí není můj případ. Dělám buď ovocnou (ovoce, smetana, cukr, citronová šťáva), ta může být s jahodama, malinama, ostružinama, borovkama..., nebo pak je ještě vaječný základ, z kteého se dá udělat třeba vanilková, kakaová, rumová apod., ale ten je "vařený" (je to složitější, proto v uvozovkách), takže ze syrových vajec to není. A jako děcko, co jsem ne naslopal "koktejlu", kde se prostě pár celých vajec rozšlehalo s cukrem a trochou mlíka - to byla pochoutka. Tím ale samozřejmě netvrdím, že by tam to riziko nebylo.
Jen mě zaráží to "kupovaná s čerstvým ovocem" - na opravdu poctivou, v které to ovoce fakt bude, asi bude kumšt narazit. "Zmrzlinové" vlákno - Slávek se toho koštování bohužel nedožil.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist