---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.................................................Předpoveď počasí....................................................
Fotky:.................................................................najdete zde
Plány na letošní rok:......................................najdete zde
Užitečné odkazy!!!!..........................................najdete zde
Textové zálohy Fóra a Staré fórum:...........najdete zde
©případná korekce plánu možná©
Naposledy editováno 15.05.2013 08:49:49
999999999>Carlos az se zacne rozpadat (s tim casem nejsi daleko od pravdy )a pak ho dej jeste do trouby at ti chytne kurku na poradnej kour a podlejvat mnam to bych si dal
Tyjo, mám takovej hlad, že to asi sežeru jen vařený .... i když....
jo a do tataraku se nedavaj obe horcice Carlos si to nejak nedovedu ani predstavit a ketcup tam naopak patri
Neznáš, nevíš...
1 reakcí na tento příspěvek České Budějovice a okolí
sul,pepr,olej,paprika mleta,kmin drceny,kecup,horcice plnotucna,cibule,worcestr a vejce
Maso at si tam da kazdej jaky chce.
Myslim,ze tohle je pravej zaklad na tatarak a pak si muze kazdej pridavat,nebo ubrat co chce.Ja treba pridavam chilli.
Sedmo>co ty na to odborniku?
Naposledy editováno 05.01.2010 17:30:39
1 reakcí na tento příspěvek České Budějovice a okolí
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) České Budějovice a okolí
carlos38>Dobré dopoledne, tak mi příšl mejl od Romana.
Ahoj Aleši
Tak jsem si mezi svátky udělal brigádu na tvé moto
Motor je chycený na klice "respektive na třetím ojničním čepu" + jsou chyceny další dvoje ojniční šály
Teď to zní že je motor v loji, ale není to tak strašné.
Kliku jsem poslal na expertizu. Jestli bude vnitřní struktura OK tak se to dá zachránit.
Přední tlumiče mám již zrepasované
Jo a do motoru jste dali nějak moc oleje (4l to je cca o 1l víc) . A na motorce je strašně povolených šroubů
Ten motor již někdo půlil !!!!!
Nevím kdo se vtom hrabal, ale to je o život
Zatím ahoj RVR
No tak to je mazec. Další důvod si popovídat s tím "mechanikem", který to dělal předtím. To on půlil ten motor?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) České Budějovice a okolí
999999999>Ja do tataraku davam tohle
sul,pepr,olej,paprika mleta,kmin drceny,kecup,horcice plnotucna,cibule,worcestr a vejce
Maso at si tam da kazdej jaky chce.
Myslim,ze tohle je pravej zaklad na tatarak a pak si muze kazdej pridavat,nebo ubrat co chce.Ja treba pridavam chilli.
Sedmo>co ty na to odborniku?
bez kminu a z vejce jen zloutek
Kuci>klucí, tak se nehádejte, kupte si koně, sedlo a vyjeďte směrem na čínu
tatarák tu
Někteří lidé nejedí syrové, nebo málo propečené maso z obavy z onemocnění a tyto obavy jsou zcela oprávněné...
To mě dostalo
1 reakcí na tento příspěvek České Budějovice a okolí
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) České Budějovice a okolí
dakarista650>tady se za chvilku bude soutezit kdo lepe dela tatarak
až to bude já se hlásím do poroty
4 reakcí na tento příspěvek České Budějovice a okolí
ale zase by byl
sprosťáckej tatarák od devítky
šílenej od Aswera
uhlazenej od Váňi
atd.
Naposledy editováno 05.01.2010 19:02:42
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) České Budějovice a okolí
Midloch2> hmmm na tom něco je
ale zase by byl
sprosťáckej tatarák od devítky
šílenej od Aswera
uhlazenej od Váňi
atd.
Vytřpanej od Kučiho
Rozbitej od Carlose
Dětská porce od Sojkyho
Vadnej od Dakara
....
Prosím, neberte si to osobně
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) České Budějovice a okolí
Midloch2> hmmm na tom něco je
ale zase by byl
sprosťáckej tatarák od devítky
šílenej od Aswera
uhlazenej od Váňi
atd.
si nejak drzej mladej
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) České Budějovice a okolí
Midloch2>předpokládám že mě pošleš do háje, ale líná huba holé neštěstí.
Udělal bys přednášku jak na Tatarák ?
hovezi maso, klidne i kvalitni zadni to se musi ale 2x semlyt, sul, pepr bily a cerny, horcice plnotucna, worchester, kvalitni sojovka, cibule na jemno, trocha kecupu, sladka paprika, trocha tabasca, mlety kmin (muze i nemusi byt) zloutek, olivovy olej na zjemneni.
Okamzite podavat s topinkami potrene cesnekem.
Btw: sul se dava ihned a to ze 2 duvodu
1) aby to bylo slane
2) sul zvyrazni zbyle indegrience
Naposledy editováno 06.01.2010 09:00:06