letos se urodilo spousta ovoce, švestky, jablíčka, špendlíky, meruňky ...
Chci koupit nějaký sud na kvas. Myslíte, že je vhodný plastový sud ?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kvas na vypálení
Ty 2kg cukru na 120 becku nepozná nikdo a lihovost i výtěžnost poskočí "zadarmo" nahoru a výslednou pálenku se podaří udržet i po případném rozředění "na chuť" nad 50%, což lze považovat za skutečný destilát
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/usch.gif)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/hmm.png)
Já do trnek cukr rozhodně nedávám, zakládal jsem kvas duranziema neb ringlema a pecky nechávám, jen je třeba onu švestku narušit, natrhnout slupku
Za mne kolona - škoda kvasu, to je chuťově
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/2.gif)
A ředím to až v žaludku
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/tongue.png)
Naposledy editováno 05.09.2021 23:02:56