Španělský šampionát v trialu zahájil Fabián druhým místem, Pecháčková je lídrem

O víkendu zahájil španělský šampionát v trialu “Campeonato de Espa?a de Trial“ sezonu dvěma závody v městě Arteixo. Součástí startovní listiny byl český zástupce David Fabián junior, který díky nepřízni počasí absolvoval dva velmi náročné závody. Víkend Fabián uzavřel jako průběžně druhý jezdec španělské série. Druhým českým zástupcem byla Denisa Peháčková v kategorii TR1-Women. Pecháčková oba závody vyhrála a je ve vedení španělského šampionátu. Další závod se uskuteční 24.března v Gironelle.

Díky dešti a silnému nárazovému větru nebyly podmínky ideální. S komplikovaným a kluzkým terénem to pro jezdce v žádné kategorii nebylo jednoduché a závody byly velice náročné. V sobotu zajel David Fabián neskutečný závod, bez zbytečných chyb a v konkurenci třiadvaceti jezdců z pěti zemí vybojoval fantastické druhé místo. V neděli znovu silně pršelo a David se bohužel nevyvaroval zbytečných chyb. Nakonec skončil na osmém místě a v celkovém pořadí šampionátu si drží průběžné druhé místo.

Ve Španělsku startovala také Denisa Peháčková v kategorii žen TR1-Women, kde měla dalších šest soupeřek. V sobotu vyhrála rozdílem třídy, kdy měla pouze sedm trestných bodů oproti druhé jezdkyni, která měla devětatřicet trestných bodů. Neděle se vlastně opakovala, jelikož Denisa deset trestných bodů a druhá jezdkyně čtyřiačtyřicet trestných bodů. Pro Denisu jde o velký úspěch a samozřejmě v průběžném pořadí Španělského mistráku je ve vedení.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist