Vermeulen: Možná bude nutná operace

Australan Chris Vermeulen se bude muset zřejmě podrobit operaci zraněného kolena a je tedy možné, že vynechá druhý závod šampionátu superbiků závod v portugalském Portimao.

Druhý závod superbikového šampionátu bude muset tovární jezdec Kawasaki Chris Vermeulen možná vynechat. Při svém pádu ve druhé jízdě na domácím okruhu Phillip Island si australský jezdec zranil nepříjemně koleno, což potvrdilo pozdější vyšetření magnetickou rezonancí u specialistů. A ti navrhli dokonce operaci.  Během příštího týdne by pak mělo padnout definitvní rozhodnutí. 


"Vyšetření ukázalo přibližně pětinásobné natržení postranních vazů, a dále poškození chrupavky a svalů. Takže shrnuto, na mém koleni je něco hodně poškozeno. Ovšem je zde možnost infekce, takže se zatím nedá koleno operovat. Takže musíme počkat, až se zranění zahojí a pak se rozhodne", vysvětluje Vermeulen.

"Co se týká závodu v Portimao, tak existují určité pochybnosti o mé účasti. Ale nedá se nic předbíhat, uvidíme. Já sám, pokud to bude aspoň trochu možné, bych chtěl pochopitelně závodit", říká australský jezdec, který doposud v tabulce MS WSBK je na "0" bodech.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist