V Monze bez Maxe Neukirchnera

Pady bohuzel patri k motocyklovym silnicnim zavodum, ale uz dlouho si nepamatuji, ze by se tolik pilotu dozvedelo o svych zlomeninach az po delsi dobe.
AKTUALIZOVANO

V Monze bez Maxe Neukirchnera
Mezi nejnovejsi pripady pak patri mlady "sasik" Max Neukirchner. Jeho zraneni po padu ve Valencii v prvnim kole prvni jizdy, kdyz ve druhe pak dojel do cile jako 12., se ukazalo vaznejsi a tak musi nemecky pilot pod nuz. Zlomeny palec bude operovan. "Je to neuveritelne, jeste v nedeli rikal lekar na trati, ze je vse v poradku", stezoval si opravnene nemecky jezdec.
A tak je tym Klaffi Honda letos pronasledovan opravdovou smulou. Nejdrive musel italsky "veteran" Pierfrancesco Chili vynechat zavody na Phillip Islandu a nyni tedy bude jeho stajovy kolega pauzirovat v italske Monze. Jestli pojede misto Neukirchnera nahradnik, nebylo zatim oznameno, ale sef tymu Klaffenböck tuto variantu nevylucuje.
Nemecky jezdec uz absolvoval na klinice v Chemnitzu - drivejsi Karl Marx Stadt, u Dr. Kupfera uspesnou operaci palce prave ruky (jednalo se o tristivou zlomeninu), zlomenina byla zafixovana hrebikem a Max musi nyni 14 dni nosit sadru. "Skoda, ze budu chybet prave v Monze, ta me opravdu sedi. Hlavne jizda v zavesu je zde opravdu hitem. Ale je lepsi vynechat nyni jeden zavod, i kdyz se jedna o Monzu, nez jet celou sezonu s timto handicapem. A tolik pretrasana otazka, zda jsem mel jet v Cine misto Tamady, by stejne diky memu zraneni neprichazela u uvahu", dodal 22-lety nejvetsi nemecky talent posledni doby.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist