Tým Pedercini podepsal s katarským jezdcem Al Sulaitim

Italský tým Pedercini Racing finalizoval jezdeckou sestavu pro World SBK 2016 podpisem smlouvy s třicetiletým katarským závodníkem Saeed Al Sulaitim, jenž tak vytvoří týmovou dvojici společně s francouzským jezdcem Sylvainem Barrierem. Oba pojedou v sedle japonských strojů Kawasaki Ninja ZX-10R.

Pro Saeed Al Sulaitiho bude letošní sezona jeho premiérovou v mistrovství světa superbikových motocyklů. Katařan do ni nastupuje s podporou QMMF a po zkušenostech z mistrovství světa vytrvalostních závodů motocyklů a FIM CEV Superbike.

„Jsem velmi nadšený z tohoto nového dobrodružství,“ uvedl Saeed Al Sulaiti. „A stejně tak vděčný týmu Pedercini Racing a QMMF, jenž mi nabídli jedinečnou příležitost závodit společně se špičkovými jezdci a získat zkušenosti profesionální spolupráce s vysoce konzistentním týmem.“

„Mým cílem je tuto šanci využít k posílení mých sportovních ambicí, a abych v průběhu sezony dosahoval stále lepších výsledků,“
dodal Al Sulaitim jenž se poprvé představí v sedle ZX10 26.ledna v Jerezu. Právě na jihu Španělska organizuje koncem měsíce test japonská Kawasaki.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist