Tým GoEleven představil nové barvy a nového jezdce Chaze Daviese

Ve čtvrtek představil tým GoEleven barvy a jezdecké složení týmu pro nadcházející ročník mistrovství světa superbikových motocyklů MOTUL FIM Superbike World Championship 2021. Týmové barvy jsou letos nově v modrém duchu a také je nový jezdec Chaz Davies, který bude usilovat o nejvyšší příčky v sedle Ducati Panigale V4 R.

Loni vyhrál tým GoEleven první závod s Michaelem Rinaldim, který po skončení sezony přestoupil k továrnímu týmu Ducati, kde nahradil Chaze Daviese. Velšan později přijal novou výzvu italského týmu, který má před letošním ročníkem velké ambice. Davies je kvalitní jezdec a není důvod si myslet, že by letos nedokázal navázat na výkon z posledních závodů sezony 2020 v nichž figuroval na stupních vítězů.

„S ohledem sezonu 2021 bych si to chtěl především užít,“ prozradil během prezentace Chaz Davies. „Doufejme, že budeme mít normální sezonu bez přerušení jak tomu bylo v roce 2020. Chci ze sebe dostat prostě maximum, takový byl můj přístup i v minulosti, a je i teď místo toho, abych předem dával nějaké velké cíle nebo o nich jen hovořil.“

„Jsem si jistý, že budu spokojený pokud budu mít správnou podporu Ducati, protože pak můžeme dosáhnout stejných výsledků, jakých jsme dosáhli v minulosti. To znamená bojovat o stupně vítězů a vítězit v závodech,“ pokračoval Davies, který již prodělal onemocnění Covid-19. „Zotavuji se po nemoci, ale už je mi lépe a trénuji, abych byl připraven na začátek sezony, který je za dva měsíce, a dokonce už na náš test, který máme za dva týdny.“

„Už je to opravdu dlouho co jsem seděl na Ducati Panigale V4 R, protože to bylo loni v Estorilu v závěru sezony, ale mám na to samozřejmě moc hezké vzpomínky,“ dodal Chaz Davies, jenž je letos jezdcem nezávislé stáje poprvé od roku 2013.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist