Test Ducati u konce, comeback Baylisse nebude!

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Desmotom (0) napsal 17.06.2010 v 08:17

Troy tam prostě chybí, takových lidí jako on by mělo být v šampionátu víc...

Kryšpín (7) napsal 17.06.2010 v 07:11

Uvidíme, já bych se souzením comebacku MS ještě počkal. Brawn i MS určitě dokážou hodně s týmem pohnout dopředu, pokud do toho půjde na plno i Mercedes, pak si myslím, že se vše nachystá na příští rok. Takže bych počkal do další sezóny. Další perlička je, že MS vyžaduje dost jiné nastavení auta - kdysi se říkalo, že si do jeho Ferrari sedl někdo jiný (nevím už kdo) a objel pár kol a tvrdil, že se tím nedá jet. Uvidíme, co ty dva (RB+MS) vymyslí, je to podle mě 50:50 - buď se výsledek nedostaví a MS to zabalí nebo naopak. Rozřešení bych očekával v první půli příští sezóny.

SoulTrain21 (753) napsal 16.06.2010 v 19:30

Massy*

SoulTrain21 (753) napsal 16.06.2010 v 19:29

Vté situaci kolem Massi,testoval 3 roky starou formuli,protože ve formuli je zákaz testování v sezoně,tak nemohl testovat tu tehdejší F60ku a taky sní zajížděl hodně dobré časy..

SoulTrain21 (753) napsal 16.06.2010 v 19:27

Tak Schumacher taky pro ferarri po celou dobu co nezávodil,testoval monoposty a byl tam poradcem.A potom co trefila Massu do hlavy ta pružina a byl out,tak se měl taky přece vrátit na záskok ale sám říkal,že by se vrátit chtěl ale měl problémy s krkem.A to už byl takový impulz pro mercedes a myslim si,že i ferarri vrtalo hlavou,že až se zotaví stím krkem,že by se zase mohl vrátit.Testoval i monopost GP2 a to byl tehdy jen něco málo desetin za rekordem okruhu,myslím,že to bylo jen pár desetin za rekordem.Ale tam to místo nevzniklo přímo pro něj,jak to píšeš i Seteho no..

PityGPX (949) napsal 16.06.2010 v 18:30

souhlas se Soulem i s Kryšpínem. Soul ma pravdu s těma comebackama. On, když jezdec odejde na špici a pak se vrátí po x leté pauze tak je jasné že to bude těžké zase jezdit na špici. U Schumachera je to opravdu tomu tka, že Mercedes ted neni top monopost. To kličkování bylo z jeho strany asi nefér nebot připravil Massu o body, takže tam to fair asi nebylo. Soul popsal to pravidlo správně. Dá se říci, že taky upřednostnuji to, když jezdec sám řekne že končí a odejde jako king do důchdou. Pak když se vrátí, sice fanoušci, média jsou z toho nadšeni ale když se nedaří tak je to pro všechny zklamání.
K tomu Gibernauovi. No, já myslím, že Sete přece během roku 08 testoval Ducati a když psali že SEte poskytuje dobrou odezvu, a že je na ní rychlý, tak prostě nadšenci od Nietů se rozhodli udlat vlastní tým a povolali seteho jako závodního jezdce. Takže tady bych to neviděl tak, že Sete sebral sedačku někomu, ten tým vznikl prostě na základě toho, že Sete testoval Ducati a že si ho tým chválil. Kdyby sete po roce 06 skončil definitivně a neměl žádné testy tak ten tým Nietů kt. startoval od kataru po itálii nebo kdy zkrachoval pravděpodobně ani nevzniknul. Přece vidíte, že Fonsi Nieto stále závodí ale tým kvůli němu v MGP nevznikl protože Nieto nemá téměř žádné zkušenosti s MGP zatím co sete jich měl habaděj. Takže u toho Seteho ten tým vznikl na základě nějakých pozitivních testů a to, že Setemu se vrátila chut do závodění. U toho Schumachera je to jiné, Ross Brawn měl obě volné sedačky a tak zavolal Schumacherovi co si o tom myslí a ten souhlasil a šli do toho opět spolu. Kdyby odmítl tak Brawn či Haug angažují někoho jiného.
No a troy prostě testoval, vedl si dobře, ale zjistil že to nemá cenu a že je spokojený tak jak žije teď.
K té F1, pravda, je dobře že se předjíždí a něco se děje, ale to blokování je jediné co by se jezdcům mělo vytíkat a tvrdě trestat, pak z toho jsou nezaviněné kolize, na který doplatí jiní jezdci a ztráta cenných bodů.

SoulTrain21 (753) napsal 16.06.2010 v 17:31

nene to jsi mě špatně pochopil.Mě se ty "prasárny" samozdřejmě taky líbí,byl bych blázen kdyby ne,ale vzhledem ktomu pravidlu(nevím ted uplně na 100%,jestli je to přímo pravidlo,nebo jen ustanovení mezi jezdci ale spiš jen mezi jezdci),že nesmíš změnit stopu víc než jednou,to znamená,že nesmíš kličkovat a tak stejně při jízdě bok bo boku nesmíš vytlačovat jezdce,který tě předjíždí...tak ztohohole pohledu se mi to zdá nefér a po závodě si kvůli toho Schumachera vovali i na kobereček ,kdy tohle udělal Massovi a vytlačil ho z trať.V Kanadě to ještě udělal i tuším Liuzzimu ale ten ho předjel i tak.Pár závodů zpět zase na cílové rovince kličkoval před Kubicou ...ale jak říkám,je dobře,že se tohle do závodu vrátilo,ikdyž někteří předvádí krásné manévry i bez techto svináren

Kryšpín (7) napsal 16.06.2010 v 16:18

F1 sleduju dost okrajově, ale čekat, že po tříleté pauze bude Schumacher jezdit top během pár závodů, je dost nesmysl. Každá pauza v motorsportu (třeba díky zdravotnímu stavu) je dost velkej handycap, natož v F1, kde vývoj jde strašně rychle. Už jen to, že Schumacher je vůbec schopen "držet krok" s ostatními je podle mě dost zázrak. Já tipoval, že bude mít po těch 3 letech (v F1 světelný roky) daleko větší problémy. Druhá věc - Mercedes zatím podle mě není moc konkurenceschopný auto (což není omluva pro výsledky MS, jeho kolega jezdí lepší), takže jezdit špičku je vlastně nemožné. Třetí věc - prasárny, je zajímavé, že údajné prasárny řeší všichni ostatní, je ne ti, co se jich to týká (jezdci, komisaři atp.). Já osobně to vidím tak, že je to dost tvrdé, někdy možná i na hraně. Ale aspoň se něco na trati děje. Já to trochu nechápu - na jednu stranu se z F1 už téměř vytratilo závodění právě díky tomu, že se jeden jezdec téměř bojí zaútočit na druhého a všichni to kritizují a na druhou stranu, když někdo bojuje a jde tvrději do souboje, je z něj prase . Senna byl také velmi tvrdý jezdec, co se soubojů týče, a všichni tleskaj a MS je nazýván prasetem. Trochu to nechápu.

Marex (2573) napsal 16.06.2010 v 09:06

21 je prďák největší!!! To je prostě PAN SUPERBIKER!!! Odejít v nejlepším, je umění.

SoulTrain21 (753) napsal 16.06.2010 v 07:53

Nevím jak seš natom se sledováním formule,já ji třeba sleduju ve velké míře a můžu ti říct,že od Schumachera se sice nečekalo,že bude podávat výsledky jako dřív,to máš pravdu,ikdyž i mnoho expertů (opravdu expertu,prostě lidí co se okolo toho motoaj at už manažeři,čí vysloužilí jezdci,takže ne žádný "blbec"jako ríkáš ty)prohlašovalo,že po 3-4 závodech se dá u Schumachera čekat utok na výhru v závodě nebo minimálně na pravidelné top5 A v globálu se od něj čekalo,že bude jezdit solidní výsledky a né,že mu bude dávat v závodě na prd_el Sebastien Buemi na podřadném stroji Toro Rosso.Jediný včem je Schumacher pořád stejný jsou ty jeho prasárny v podobě vytlačování jezdců,kterých předvedl ted v Kanadě několik Schumacher před odchodem prohlašoval,že už se cítí starý na závodění A já si pokažde když tohle nějaký závodník udělá pokládám otázku,jestli se jako po těch letech už cítí mladší nebo jak.Ty tady píšeš,že je to jen jeho věc ale to taky není pravda.Místo něj mohl ted v Mercedesu jezdit nějaky mladý talent z GP2 jasný,je zto volba týmu kterého jezdce si najme ale čistě teoreticky.Já jsem proti takovýmto radobycomebackum.U Gibernaua to byla absolutně ta samá situace jako je to u Schumachera,akorát stím rozdílem,že od Gibernaua se toho moc nečekalo a zkrachoval mu tým,což u Mercedesu v F1 nehrozí..

Desperateness (0) napsal 16.06.2010 v 07:51

Kryšpíne, jenže bohužel bez výsledků těžko kamsi přestoupí

Kryšpín (7) napsal 16.06.2010 v 07:31

No a u Kuby to buhužel vidím tak, že tým se potápí. Bohužel pro Kubu . Snad se podaří najít nějaké řešení, podle mě by byl ideální přestup k solidnímu týmu.

Kryšpín (7) napsal 16.06.2010 v 07:28

No, neznám důvody, proč se nechce vrátit, tak je těžký o tom spekulovat. Ale je to škoda, byl to velkej jezdec . Ale možná zjistil, že na špičku to není a lidi by to očekávali, pak by přišla kritika, kecy, odepisování od rádobyfandů, třeba mu to za to nestojí. Třeba je to jinak, třeba dává přednost rodině. Že se Schumacher vrátil je jen jeho věc, asi ho to závodění pořád baví a chce to, narozdíl od Troye, pořád dělat. A očekávat, že po tříleté pauze bude okamžitě jezdit špičku, to může jen blbec. Nevidím jediný důvod, proč se neměl vracet a jezdit - on to chce, tým to chce, sponzoři to chtějí. Že nejezdí výsledky, na které byli všichni zvyklí? Když ho to baví a chce to dál zkoušet, proč ne, je to jenom na něm. On sám nejlíp musí vědět, jestli to pro něho má nějakou cenu a smysl. Stejně jako u Troye - už nechce a je třeba to respektovat, je to jen jeho rozhodnutí. U Gibernaua to byl takovej zoufalej pokus o comeback, moc se nevydařil (byl asi od začátku špatně připravenej, neviděl bych chybu jen u Gibernaua), tak to asi nejde moc srovnávat.

Orgovany (826) napsal 15.06.2010 v 23:45

Myslim, že se Troy rozhodl dobře a rozhodně neudělal chybu .

AKRO (-498) napsal 15.06.2010 v 23:23

Já zase říkam - škoda, že se nevrátí! Sice závody jsou něco jiného, než jedno rychlé kolo, ale mohlo by to být zajímavé! Ukazuje se, že to, že Ducati nevyhrávají tak jako dříve, nebude v motorkách, ale v jezdcích!

Oncek (0) napsal 15.06.2010 v 22:38

to je mazec,služebně v důchodu a natrhne jim prdel... haga s fabriziem by se měly stydět...asi to nebude zase až tak končící evolucí dvouválců že jezdí hovno...

Ermolenko (53) napsal 15.06.2010 v 20:25

Troy je prostě borec

DaliboRR (1) napsal 15.06.2010 v 19:12

Kuba už na duknu kašle...ví,že budoucnost je ve čtyřválci resp.v BMW

Sgt.Dornan (1) napsal 15.06.2010 v 18:48

Pěkná fotka!

PityGPX (949) napsal 15.06.2010 v 18:44

Desperateness: to nevím, na to se zeptej za měsíc Kuby v Brně Každopádně nechám spekulace na každém z vás, hehe.

Desperateness (0) napsal 15.06.2010 v 18:23

Lidi, trošku z jinýho soudku ... Proč netestoval Kuba? a neříkejte mi, že to je tím, že testoval Bramboru

PityGPX (949) napsal 15.06.2010 v 17:45

Tak ten čas z Mugella pro nás není odpovídající. Kdyby tam testovali s ním dalších 23 jezdců tak by ten čas tak dobrý být nemusel Jinak ale souhlasím s většinou, odešel na vrcholu, a není si co dokazovat. Na druhou stranu, kdyby přišel do SBK a nejezdil dobře a jezdil by jako Schumacehr tak by o tom média nepsaly a věděli by o tom jen pár nadšenců sledující SBK na netu. Takže celkově ve sportu by se o tom propadáku tolik nepsalo jako např. u Michaela, kterého média sledují denno denně, hehe.
Jinak ale dobře že se nevrátil. A to jsem jeho fanda.

SoulTrain21 (753) napsal 15.06.2010 v 16:59

přesně jak píše Roman v 16:10.lepší je,že se rozhodul takhle a každý na něj bude vzpomínat jako na pana jezdce a ne jinak.Sice čas z Mugella(nebo kde to testoval)byl sice dobrý ale kdo ví jak by to bylo v závodě.Jak už jsem psal jinde,Schumacher a Gibernau by si zněj měli vzít příklad

RomanSS (512) napsal 15.06.2010 v 16:13

Nebo průměrný...kdyby se propadl jako třeba Haga oproti loňsku.

RomanSS (512) napsal 15.06.2010 v 16:10

Král to je, lituju že se nevrátí, ale na druhou stranu lepší než kdyby se vrátil a jezdil nějaký průměrný výsledky.

.Padre. (76) napsal 15.06.2010 v 16:07

Je to Pan jezdec!!! A je škoda, že už ho nemáme možnost vidět na dráze, ale odešel jako Král a pro mě i Králem zůstane

VIZI (1427) napsal 15.06.2010 v 15:53

asi a to je spekulace poznal jak to uvnitř týmu klape...asi špatně

Korbik (91) napsal 15.06.2010 v 15:53

Tak aspoň jako testovač by moh u Ducati zůstat. Ať nám Ducati nespadne z vrcholu

Colt (43) napsal 15.06.2010 v 15:34

škoda

RomanSS (512) napsal 15.06.2010 v 15:32

Tak toho Troye je pěkná škoda. Ale aspoň ukázal svým nástupcům.




TOPlist