Sezóna skončila v Magny Cours

Motocyklový Gold Fren Team Erinac ukončil letošní sezónu Mistrovství Evropy Superstock 600 závodem na francouzském okruhu Magny Cours.

Francouzský okruh Magny Cours byl svědkem posledního závodu Mistrovství Evropy Superstock 600. Ondřej Ježek, jezdec Gold Fren Teamu Erinac, se do tohoto závodu kvalifikoval dvacátým časem a startoval tak z páté řady. Samotný závod provázel souboj početné skupiny, která bojovala o 14. pozici. Ondra sice v prvních kolech jezdil na 15. místě, pak však podlehl několika soupeřům. Cíl desetikolového závodu tedy pro něj znamenal nebodované, 18. místo. Stejná pozice mu patří i v celkovém pořadí, ve kterém si letos i přes sou neúčast v pěti závodech (kvůli zranění z Doningtonu) připsal 19 bodů.
Ondra Ježek:
„Kromě třetího místa na Lausitzu jsem s výsledky v letošní sezóně nebyl spokojen, bohužel ani v Magny Cours průlom nepřišel. Podobně jako ve Vallelunze jsem se potýkal s výjezdy ze zatáček. Přes skvělý start, při kterém se mi podařilo předjet osm jezdců, právě tento problém rozhodl o mém propadu výsledkovou listinou zpět na 18. místo. Pokusím se co nejdříve na nepovedený rok 2007 zapomenout a vrátit se příští rok připraven bojovat opět o nejvyšší příčky. Chtěl bych poděkovat svému týmu za dobře odvedenou práci v letošní sezoně, stejně jako všem našim partnerům, bez kterých se tyto závody nedají dělat.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist