Roccoli pojede Kawasaki

Ital Massimo Roccoli - v loňské sezóně jezdec královohradeckého týmu Intermoto Honda - byl pro letošní rok stále ještě bez smlouvy. Nyní ho ale angažoval tým Kawasaki-Lorenzini jako náhradníka za Fabiena Foreta.

Původně plánoval privátní tým Kawasaki i nadále s Fabienem Foretem, který v minulém roce vybojoval pro tento tým tři umístění v Top5. Ovšem Francouz - celkem pochopitelně - využil nabídky  renomovaného týmu Ten Kate-Honda.
 
A tak místo něho pojede Massimo Roccoli ve stáji "Lorenzini by Leoni" a bude pilotovat ZX-6R. Na vloni osmého jezdce mistrovství světa supersportů nezbylo v týmu Intermoto Czech Honda na letošní rok místo a hrozil mu tedy odchod do národního šampionátu. 

"Jsem rád, že jsme se dohodli na podepsání smlouvy s Massimem Roccolim", řekl Vanni Lorenzini a dodal: "Massimo je výborný testovací jezdec a má velký talent. Znám ho z doby, kdy jsme spolu spolupracovali v italském šampionátu". 

Tým "Lorenzini by Leoni" vynechá oficiální testy v Portimau a soustředí se radějí na přípravu motocyklů na letošní úvod sezóny v Austrálii. Druhým jezdcem tohoto týmu je pak další Ital Vittorio Iannuzzo, který toho na mezinárodní scéně zatím moc nedokázal.  

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist