MS Racing: Plány týmu na rok 2010

Jelikož v původním článku o jihočeském týmu MS Racing došlo k několika nepřesnostem, tak je rádi opravujeme. Původní znění článku vycházelo z informace na některých zahraničních webech. A zde je tedy současná realita na rok 2010.

Těžko si už několik let lze představit mezinárodní mistrovství Superstocků na nejvyšší světové úrovni o obsahu 1000 a 600 ccm bez českého týmu MS Racing. A nejinak tomu bude i v roce 2010, kdy se pochopitelně tento tradiční tým zúčastní seriálu FIM Cup do 1000 ccm. Letos se brněnský jezdec Ondřej Ježek umístil celkově na 7. místě a korunoval to skvělým podiem na domácí trati na Masecu. 

Novou sezónu tak "Ondra" zahájil testem ve Valencii s motocyklem Aprilia RSV4 Factory a další testování je na pořadu koncem ledna, pochopitelně opět na jihu Španělska.


" Jihočeský tým MS Racing bude v sezóně 2010 startovat ve třídě FIM Cup
Superstock 1000 se dvěma jezdci, ne tedy se čtyřmi, jak bylo chybně uváděno. Jezdci MS Racingu jsou Ondřej Ježek a Michal Salač. Sportovním manažerem je Jaroslav Ježek,
vedoucím týmu Karel Moravec, technikem pérování Arnošt Zemen a mechaniky
jsou Jan Müller, Michal Kněžínek, Pavel Pozler a Radek Šafr. Vzhledem k tomu, že tým bude využívat motocykly Aprilia RSV4 připravované v továrně v Noale, přibude do týmu ještě v době závodů samotných přidělený technik z továrny Aprilia, "
řekl našemu serveru manažer týmu MS Racing pan Martin Smrž a na vysvětlenou dodal: "Po dvouleté spolupráci s Janem Saskou jsme se dohodli, že si založí vlastní tým, jež se jmenuje Sport Marketing System. Hovořit o tomto novém týmu mi nepřísluší, nicméně ze zdrojů jedna paní povídala mají jet na Hondách a jezdci jsou Brazilec Thiriet a Slovák Svitok. Pro sezónu 2010 chci ovšem zdůraznit, že MS Racing a Sport Marketing System jsou dva nezávislé subjekty a kromě kamarádství a toho, že Sport Marketing Systém k nám bude chodit do hospitality na jídlo, nemáme NIC společného."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):



TOPlist