Barni Racing představil Petrucciho Ducati V4R

O víkendu měl slavnostní prezentaci tým Barni Spark Racing, který představil svůj tým královské třídy MS superbiků, s nímž je spojen italský závodník Danilo Petrucci. Prezentaci uspořádali v "Ruote Da Sogno", muzeu automobilů a motocyklů, největším obchodnímu centru restaurovaných klasických automobilů a historických motorek v Evropě.

V neděli večer představil tým Barni Racing barvy týmu, motocyklu Ducati V4R a jeho jezdce Danila Petrucciho. Třiatřicetiletý závodník jel s týmem už loni, kdy mu ve finále patřila celková sedmá pozice. Letos bude pracovat na tom, aby znovu zajel na stupně vítězů, a hlavně se pokusil nějaký závod vyhrát.

„Víme, že máme vše, co potřebujeme, abychom si vedli lépe než loni, třebaže už v roce 2023 jsme dosáhli uspokojivých výsledků. Ve srovnání s tím máme letos solidní základ pro každý z podniků, který můžeme navíc ještě vylepšit,“ uvedl Danilo Petrucci.

Tým Barni Racing zároveň představil tým pro MS supersportů, kde bude závodit Yari Montella. V domácím šampionátu CIV nastoupí v třídě superbiků Michele Pirro, jinak testovací jezdec Ducati WSBk a MotoGP™, a v supersportech Edoardo Aquilano.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist