Guy Martin pojede 24Hodin Le Mans

Jezdec stáje Tyco Suzuki bude závodit v posledním podniku světového seriálu vytrvalostních závodů 24Hodin Le Mans s týmem R2CL Suzuki. Čtyřiadvacetihodinovka je na programu 21. září 2013 a definitivně uzavře letošní sezonu, kterou tvořily závody ve francouzském Magny-Cours, japonské Suzuce a německém Oscherslebenu.

Po hattricku v letošním Metzeler Ulster Grand Prix odjede Guy Martin na vytrvalostní závod do Francie po víkendovém podniku Scarborough Gold Cup. Pro jezdce z Lincolnshire to bude zajímavá zkušenost, na kterou se už těší.

„Špičková práce pánové!"
uvedl Guy Martin. „Už jsem si myslel, že to s chlapy s Tyco ukončíme příští víkend ve Scarborough, ale mít šanci jet závod World Endurance ve Francii je teda mega.“

„Vždy jsem si myslel, že je to něco, co by mohlo být pro mne přínosnější a o moc zajímavější než klasické krátké okruhy. Jsem mega-vyhecovaný a cesta do Francie vypadá jako příjemný výlet,“
dodal závěrem nadšený Guy Martin.
Spojení Guy Martina a francouzské stáje R2CL Suzuki zprostředkoval šéf týmu Tyco Suzuki Philip Neill, jenž uvedl, že po úspěšných závodech, které Martin zajel v Southern 100 a Ulster Grand Prix nebylo daleko k nápadu tohoto úspěšného jezdce zapojit do programu vytrvalostních závodů Suzuki. Momentálně se jedná o jednorázovou záležitost, ale pro rok 2014 je po Martinovi velká poptávka.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist