Lorenzini oficiálně továrním týmem Kawasaki

Tým Vanniho Lorenziniho bude v supersportovém světovém šampionátu oficiálním továrním týmem Kawasaki. Oznámila to včera japonská továrna.

Majitel týmu Vanni Lorenzini skoro nevěřil tomu štěstí, když bylo oznámeno, že jeho tým bude jediným oficiálním továrním týmem Kawasaki ve světovém šampionátu supersportů: "Je to velká čest, že jsme se stali továrním týmem Kawasaki", doslova zářil italský manažer.
"Velmi jsme se snažili zajíždět dobré výsledky a ukázat, že se dovedeme zlepšovat. Nyní jsme jako odměnu za práci, kterou jsme v posledních 10 rocích ukázali, byli odměněni. Chtěl bych poděkovat všem, kteří s námi spolupracovali. Je to pro nás velmi důležitý den", řekl Vanni Lorenzini.
Profesionální struktura Lorenziniho týmu nakonec rozhodla, že tým byl vybrán jako tovární stáj. Kawasaki doufá, že nový tovární tým naváže na skvělé výsledky předchozího týmu Provec: "Nyní se koncentrujeme na zbývající závody sezóny 2011 a potom začneme s vývojem na rok 2012", říká šéf týmu, který si nyní musí vybrat nové jezdce: "Chci jen ty nejlepší a nejtalentovanější".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist