Leonov by chtěl v Aragonu závodit

Rus Vladimir Leonov má momentálně jeden velký cíl, po svém těžkém pádu v Doningtonu, kdy si přivodil dvojnásobnou frakturu levého kotníku, by chtěl závodit v dalším podniku ve španělském Aragonu.

Ruský bohatýr Vladimir Leonov po vynikajícím úvodu sezóny - šestý v Imole a třetí v Assenu - absolvoval dva po sobě jdoucí závody s pády. Zatímco v Monze spadl lehce a v závodě pak ještě mohl pokračovat, tak po Doningtonu, kdy havaroval už během tréninku, se musel podrobit operaci několikanásobných fraktur kotníku, holenní a lýtkové kosti a následné rehabilitaci.

"Mým velkým přáním je vrátit se v Aragonu nazpět do mistrovství světa, ovšem rozhodnutí bude záležet na lékařích, až shlédnou rentgenové snímky. Nyní nestihnu můj jediný trénink před Aragonem, tedy italský šampionát, který se jede od 22. do 24. června v Mugellu. V Aragonu jsem byl pouze jednou, ale tento okruh mě opravdu hned napoprvé nadchnul", říká Leonov.
Místo Leonova jezdí v týmu Yakhnich Motorsport s loňskou mistrovskou Yamahou YZF R6 po Chazi Daviesovi nám velmi dobře známý Ital Massimo Roccoli, který také včera v Mugellu závod šampionátu CIV vyhrál.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist