Závodní tým Freeman Racing Ducati podpoří hasiče, kteří bojovali 11. září

V neděli 11. září je to 15 let od jednoho z největších teroristických útoků moderní historie. Na ten samý den vychází i poslední závod seriálu MotoAmerica, odehrávající se ve státě New Jersey, jen kousek od New Yorku.

Závodní tým #RideHVMC Freeman Racing Ducati se proto rozhodl, že toto výročí nenechá bez povšimnutí a vzdá během závodu poctu všem hasičům, kteří pracovali na záchraně osob z trosek obchodního centra během 11. září 2001. Za tímto účelem představili svůj závodní stroj s číslem 23, který je kompletně oděn do barev kopírujících hasičské vozy města New York.
Panigale R, na které pojede Corey Alexander, dostala zlaté a bílé pruhy, doplněné o logo hasičů. Boční plasty nesou nápisy „Engine 23“ ve stejném stylu, jakým se označují hasičská auta. Stylizovaná bude nejen samotná motorka, ale i Coreyho závodní kombinéza, ve které pojede kategorii SuperStock 1000.Jak řekl sám Corey Alexander, poslední závod v New Jersey vždycky vychází poblíž nešťastného výročí, nicméně tentokrát se stalo, že se jede přímo v den 11. září. Celý tým se tak rozhodl, že musí vzdát poctu záchranným složkám a přišel nejen se speciálním zbarvením motorky, ale i s tričky, která budou na prodej celý víkend. Výtěžek z jejich prodeje potom poputuje na konto nadace 9/11 Memorial.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist