Tipovačka MotoGP 2021 – Vyhodnocení soutěže

V letošním roce jsme opět tipovali na výsledky závodů královské kubatury MS silničních motocyklů. Soutěž byla do poslední chvíle hodně vyrovnaná a nakonec máme jediného vítěze, jedno druhé a třetí místo. Vítěz soutěže získává pohár, který věnuje server Motorkari.cz. Všichni tři výherci dále získávají hodnotné poukazy pro Motoškolu od partnera tipovací soutěže Automotodromu Brno, jemuž děkujeme za ceny a spolupráci v roce 2021.

1.místo – (NiLu)

Soutěž vyhrála Lucie, jenž v závěru nedala nikomu ze svých soupeřů šanci, třebaže to bylo vítězství opravdu velmi těsné. Mezi prvním a druhým v pořadí je totiž jen jeden jediný bod.
Lucie tak získala pohár pro vítěze tipovací soutěže a poukaz “SILNIČNÍ MOTOŠKOLA“  v hodnotě 7490 Kč, který do soutěže věnoval Automotodrom Brno. Lucie tak bude v nejlepších rukách instruktorů Karla Abrahama nebo Karla Táborského.

2.místo – (Milda89)

Jediný bod dělil od vítěze druhého v pořadí Miloslava, který v tipovací soutěži získává poukaz “MOTOŠKOLA START“  v hodnotě 3990 Kč, který do soutěže věnoval Automotodrom Brno. Miloslav tak může pracovat na dráze Polygonu Brno s jezdci jako šéfredaktor časopisu Motohouse Karel Táborský, profesionální stunt rider a instruktor bezpečné jízdy Adam ‚Special‘ Peschel nebo legenda v oboru Jiří Heiník.

3.místo – (PityGPX)

V jednu chvíli vedl průběžné pořadí tipovačky, ale nakonec je z toho 3.místo se ztrátou čtyř bodů na vítěze. Petr získává poukaz “MOTOŠKOLA START“  v hodnotě 3990 Kč, který do soutěže věnoval Automotodrom Brno. Podobně jak Miloslav bude také Pity na Polygonu Brno mít šanci zapracovat na rozjezdech a zpomalení a pilovat bude možné průjězdy zatáček, dávkování brzdy nebo ovládání stroje při nízkých rychlostech.

Nejlepší trojice letošní tipovačky získává také novou knihu “DEFINICE SPORTU“, kterou napsal Jakub Kornfeil. Jedná se o motivační, poučnou a inspirativní knihu. Kniha je ve třech vyhotoveních a to ve verzi digitální, audio a knižní. Čtenáři dostanou knižní verzi s podpisem autora.

Všem ostatním soutěžícím děkujeme za skvělé výkony, jelikož soutěž byla skutečně velmi vyrovnaná a je vidět, že řada z vás má pro odhad výsledků motocyklových závodů královské kubatury MotoGP již skutečný cit. Štěstí můžete zkusit znovu příští rok, protože pokud bude vše probíhat jak má, sezonu MS silničních motocyklů 2022 odstartuje prvním závodem v březnu (6.3.2022) Velká cena Kataru.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist