Repsol Honda

U továrního týmu japonské Hondy zavládla nespokojenost i po dalším závodě MotoGP, který znamenal pro Alexe Barrose "pouze" šesté místo, zatímco Nicky Hayden cíl vůbec neviděl.

Alex Barros (6. místo)
Konečný výsledek je pro mě velké zklamání. V prvním závodě jsem měl dobrý start, ale v první zatáčce jsem udělal chybu a ztratil mnoho pozic. Pak jsem se soustředil na postup startovním polem, ale přišel déšť. Dojel jsem Maxe, měli jsme ještě pět kol, kdo ví, jak by to dopadlo? Mohlo to být i pódium. Ve druhém závodě byly podmínky bláznivé. V jedné zatáčce to bylo v jednom kole suché, v dalším již mokré. Každé kolo se to trochu změnilo. Myslím, že jsem potřeboval jet trochu agresivněji. Vedl jsem, ale brzo to bylo minulostí. Jsem zklamaný, celý tým vynaložil mnoho úsilí vlastně pro nic. Mám dobré nastavení, motocykl vypadá dobře. V Barceloně musím začít znovu.
Nicky Hayden (nedokončil první část závodu)
Dnes to bylo opravdu velké zklamání. Ve Warm Upu vše vypadalo dobře. Měl jsem dobrý start a získal jsem trochu i díky Capirossimu. Seřadilo se nás několik chlapců a já se tam cítil klidně. Párkrát jsem si vyměnil pořadí s Melandrim, ale pak jsem se ujal vedení skupiny. Měl jsem již nějakou mezeru od vedoucích jezdců, tak jsem na to musel jít. Najednou jsem sledoval jak mi všichni mizí. Motocykl vypadal dobře, musel jsem se tedy pokusit je dostihnout. Jsou to spravedlivá rozhodnutí, které musíte během závodu učinit. Podstoupil jsem riziko a havaroval jsem. Kvůli svému týmu se cítím špatně. Všichni chlapci pracovali tak tvrdě. Nyní mám několik dnů volna než se opět do toho dostanu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist