Nové benefity pro členy Autoklubu ČR

Třicetiprocentní sleva na povinné ručení, o více než třetinu levnější pneumatiky, výhodné asistenční služby a zlevněné vstupné na motocyklové závody. Autoklub České republiky připravil zajímavé změny v systému členství a členských výhod. Staňte se členy tradiční motoristické organizace, která letos slaví 115. výročí a dnes úspěšně rozvíjí své aktivity a projekty i na mezinárodním poli.

Zásadní změnou prošel režim platnosti členství a členských karet. Nový je také informační systém, přes který lze členství zakoupit doslova z pár minut. A za symbolických 100 Kč získáte skutečně zajímavé benefity. Když k výhodám přičteme jednodušší administrativu a praktičtější pravidla platnosti, je zřejmé, že Autoklub České republiky to se svým dlouhodobým cílem v podobě navýšení členské základy myslí opravdu vážně.

Zcela zásadní novinkou je změna v celém systému členství. Zatímco dříve bylo možné členství pořídit pouze na kalendářní rok, nyní jeho platnost trvá 365 dní od zakoupení. Autoklub tak vyslyšel přání a připomínky mnoha členů, kteří chtěli členství zakoupit například jako vánoční dárek, k zakoupení došlo pochopitelně ke konci roku a obdarovaný si tak své členství příliš neužil. To je nyní pryč. S naším novým systémem můžete členství koupit klidně poslední den v roce a jeho platnost využívat celý následující rok. Dalším z praktických kroků je i platnost členské karty do konce roku 2020. Pokud se stanete členem Autoklubu letos v březnu, členství vám platí až do března roku 2020, vaše karta ale je platná až do 31. 12. 2020, poté vám zašleme novou kartu. Tento krok sníží nejen administrativní zátěž pracovníkům Autoklubu, ale zároveň i starosti našich členů ohledně platnosti karty. Konec kalendářního roku se zkrátka pamatuje lépe.

Jednodušší je nyní také samotná registrace nového člena. Od loňského roku disponuje Autoklub ČR novým informačním systémem. Registrace je velice jednoduchá a zabere doslova pár minut, pouze vyplníte své údaje do formuláře na webu. Členská karta po registraci a zaplacení dorazí poštou až k vám domů, v případě zájmu je možné si kartu vyzvednout i osobně v sídle Autoklubu v Opletalově ulici v Praze. Kartu lze ale vyzvednout až po zaplacení členského poplatku. Ten je nyní možné zaplatit přímo v informačním systému kreditní kartou. Platba tak proběhne téměř okamžitě a vy můžete mít vyřízené členství během jednoho dne. Zdlouhavé převody přes účet jsou minulostí, Autoklub se snaží jít naproti svým členům i v otázce platebního komfortu. V případě zájmu však můžete samozřejmě zaplatit i bankovním převodem.

A jaké benefity můžete využít? Pro výhodnější povinné ručení se Autoklubu podařilo realizovat spolupráci s pojišťovnou PVZP a.s., u které mají všichni členové slevu 30%. Ještě vyšší slevu členové Autoklubu mohou využít v síti autoservisů a pneuservisů Euromaster Česká republika s.r.o., kde lze zakoupit pneumatiky Michelin o 33% levněji. Asistenční služby od společnosti DEKRA CZ a.s. jsou k dispozici i v letošním roce. Od tohoto partnera lze využít v případě problémů nepřetržitý provoz bezplatného call centra a řadu dalších výhod. Každému motorkáři jistě udělá radost také zlevněné na vstupné na motocyklové závody. Pokud máte rádi plochou dráhu, můžete se těšit na slevu 20% při nákupu vstupenek na letošní 71. ročník Zlaté přilby Pardubice. Milovníci silnice pak mohou využít slevu 20% při zakoupení vstupenek na legendární závod 300 zatáček Gustava Havla.

Nikdy v posledních letech neměl Autoklub České republiky zajímavější benefity pro své členy, než nyní. Pokud vás novinky ohledně členství zaujaly, můžete nyní rovnou přejít do informačního systému a své členství si vyřídit na tomto odkazu: https://is.autoklub.cz/member-registration. V případě jakýchkoliv dotazů se nebojte kontaktovat zodpovědného pracovníka Autoklubu ČR (tel.: 222 898 201), který vám zodpoví vše potřebné. Tak hodně šťastných kilometrů s členskou kartou Autoklubu v kapse!

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Autoklub České republiky

    Autoklub České republiky (AČR) je samostatným suverénním a dobrovolným spolkem zájemců o motorismus a činnost v AČR, zapsaném ve spolkovém rejstříku Městského soudu v Praze, spisová značka L1219. Autoklub České republiky je právním nástupcem Československého autoklubu, který byl právním nástupc...




TOPlist