Nakano byl nejslabší, přesto spokojený

Shinya Nakano byl během prvního dne testů v Sepangu sice nejpomalejší z oficiálních jezdců MotoGP, ale přesto spokojený.

Pouze šest dnů po oficiálním oznámení absolvoval japonský jezdec Shinya Nakano svůj první test se zeleným motocyklem Kawasaki ZX-RR. Na okruhu Sepang se představil Nakano s novým zbarvením své helmy, která mu však moc nepomohla a s konečným časem 2:06,50 zaostal Japonec o 1,5 sekundy za svým výkonem z Grand Prix Malajsie, které se Nakano zúčastnil ještě v sedle stroje Yamaha YZR M1.
"Byl jsem jízdou na Kawasaki Ninja ZX-RR velmi vzrušený, i když byl tento test velmi krátký, zanechal ve mě nový stroj velmi hluboké dojmy," říkal Nakano po svezení na kompletně přestavěném motocyklu Kawasaki. "Je to velmi kompaktní a velmi silný stroj. Nyní potřebujeme tvrdě pracovat v hledání optimálního nastavení podvozku a také připravit motocykl, aby byl stabilní při brždění. Toto vše lze očekávat od zcela nového podvozku. Technici dnes večer učiní několik změn na převodovce, aby byl stroj opět ráno připravený k testování. Celkově jsem s dnešním dnem spokojený."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist