Arnaud Vincent za Abruzzo ?

Vcera jsem napsal, ze Arnaud Vincent stale hleda sve misto na startovnim rostu Grand Prix 2004, on sam je ale optimisticky a zda se, ze uz ma novy tym.

Arnaud Vincent za Abruzzo ?
Na sve internetove strance vysvetluje francouzsky jezdec Arnaud Vincent, proc doposud neoznamil oficielne jmeno sveho noveho tymu ve tride 250 ccm. Jedna se totiz o italsky tym Zoppini Abruzzo. (V nem jsou doposud nominovani jezdci Anthony West z Australie - ten testuje ted v Jerezu a Vincentuv krajan Hugo Marchand - pozn. Bosso). Jediny problem, ktery momentalne jeste neni vyresen, je podle byvaleho svetoveho sampiona otazka prilby. "Ja mam smlouvu s firmou Shark, a tym Zoppini Abruzzo potom s jinym vyrobcem, ten by ovsem mel platit veskere me zavodni vydaje. Mel bych jet letosni novy model Aprilie. Neni to sice tovarni stroj, ale i s nim se daji udelat velmi dobre vysledky. Tym me chce, da se rici, za kazdou cenu ! Pred dvema tydny to sice vypadalo, ze pojedu v tymu Scrab Competicion, ktery patri poradateli Grand Prix Francie, ale z toho projektu nakonec seslo. Chteli po me velmi rychle podepsat smlouvu, aby stihli druhe kolo vyberoveho rizeni Dorny a IRTA, ale nektere zalezitosti ve smlouve vubec nebyly vyjasneny. A pokud by to snad nevyslo s Abruzzem, tak mam jeste jednu nabidku z nizsi tridy. Ale jak vsichni vite, moje prvni volba jsou dvestepadesatky !", vysvetluje francouzsky exmistr sveta Arnaud Vincent na sve webove strance.
Jestli to bude pravda, uvidime v nejblizsich dnech. Francouzsky jezdec nema rozhodne jednoduchou povahu, staci se pouze zamyslet nad slovy jeho lonskeho seftechnika od KTM, Haralda Bartola: "Vincent je urcite velmi dobry jezdec, co se vsak tyka jeho lidske povahy, s nicim takovym jsem se doposud v motocyklovem svete nesetkal - jen same intriky a pomlouvani - a to se v nem pohybuji pres tricet let !", dodal byvaly vynikajici rakousky jezdec nejslabsi obsahove tridy a nyni uznavany konstrukter dvouvalcovych motocyklu.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist