Do Brna s Filla Racing Academy a Dafit Motoracing

Jedna z posledních možností jak se ještě v letošním roce svézt na brněnském Masarykově okruhu. A nejen to, ostřílený závodník Michal Filla se svojí závodní akademií a Dafit Motoracing si pro jezdce přichystaly okruhové tréninky pod heslem: "jezdci sobě!"

Dne 27. srpna vás na Automotodromu v Brně čekají celodenní jízdy rozdělené do skupin, jak jste na klasických agenturách zvyklí. Cílem je zatrénovat si v prostředí rychlých borců, bez proplétání se mezi pomalejšími účastníky. Akce je tedy zaměřena na rychlé jezdce a poskytuje prostor pro zlepšení a to jak již zmíněným jezdeckým složením, profesionální výukou ježdění od Michala Filly tak i poradenstvím o pneumatikách od Dafit Motoracing (David Ouředníček).
Tím to ale zdaleka nekončí...

  • Nejrychlejší tři jezdci z celého dne dostanou věcné ceny od firem Forspeed.cz, Dafit a Dafit Motoracing
  • Servis podvozků bude zajišťovat MJ Motorsport Martin Janoušek
  • Pneuservis Dunlop a Michelin za akční ceny platné pouze na této akci
  • Bikes Plast kapotáže za zvýhodněné ceny
V průběhu dne bude vylosován výherce, který si odnese sadu kapot (dle vlastního výběru) od sponzorské firmy Bikes Plast!
Michal Filla, jezdec BMW Sikora Motorsport, instruktor Filla Racing Academy:
"Myšlenka okruhového dne nám v hlavě vrtala již nějakou dobu. Motorky nás prostě baví a náš svět se točí kolem motorek a lidé kolem nich. Baví nás život na okruhu a lidi, se kterými se potkáváme. Budeme moc rádi, když se nám podaří uspořádat den, který si všichni jezdci užijí a domů pojedou spokojeni jak po lidské tak po sportovní stránce. Věříme, že přijede spousta dobrých lidí a my na tom neproděláme kalhoty :-). Já se na tuto akci hrozně těším a věřím, že to bude sranda!"

Registrovat se můžete na webu Dafit Motoracing.
Na viděnou na okruhu se těší,
Michal Filla a David Ouředníček
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist