Yamaha by byla první volba, potvrdil Dani Pedrosa

Dani Pedrosa se sice během Grand Prix San Marina rozhodl podepsat novou smlouvu s Hondou, ale tak úplně jednoznačné to nebylo!

V současné době se situace, co se týká továrních týmů v MotoGP uklidnila, a přesuny jezdců zas nebyly tak velké, jak se o nich už dlouhou dobu spekulovalo. Různé teorie a kombinace tak vzaly za své.


Přesto minimálně jedna nebyla pouze teorií, nýbrž úplně reálná záležitost. Dani Pedrosa potvrdil v rozhovoru pro italskou televizi, že hodně záleželo na Lorenzově rozhodnutí, zda zůstane u Yamahy nebo půjde k Hondě. A v tom druhém případě by Pedrosa odešel k Yamaze!

"Nejjednodušší je říci, že jsem podepsal u Hondy proto, že u Yamahy už nebylo volné místo. Odchod k Yamaze by byl hodně dobrý tah. Ale já důvěřuji Hondě na další rok a uvidíme, zda se jim podaří postavit lepší motorku. Pokud to však nebude pravda, tak se asi budeme muset rozejít", řekl tovární pilot Hondy, španělský jezdec Dani Pedrosa v rozhovoru pro italskou TV.

Takže silná čtyřka už svá místa na rok 2010 má a může se začít spekulovat o tom, kde Pedrosa, Rossi, Lorenzo a Casey Stoner pojedou v roce 2011, neboť všem čtyřem končí u dosavadních týmů smlouvy právě v příštím roce.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist