Ve čtvrtek odpoledne je mimořádná tisková konference Valentina Rossiho

Ve čtvrtek promotér Dorna a tým Petronas Yamaha SRT oznámili mimořádnou tiskovou konferenci Valentina Rossiho. Ta má na Red Bull Ringu začít v 16.15 hodin a bude živě přenášena na motogp.com.

Co bude předmětem mimořádné tiskovky nebylo oznámeno. Můžeme se jen domnívat a spekulovat, že Valentino Rossi (42) díky ní oznámí své plány do budoucna. Ostatně jak již dříve avizoval, na rozhodnutí chtěl první polovinu sezony plus letní přestávku.

Asi s největší pravděpodobností Rossi oznámí ukončení své aktivní závodní kariéry. Dnes je nejstarším jezdcem na roštu a letošní sezona opravdu není taková na jaké jsme byli v jeho případě zvyklí. Určitě by chtěl kariéru ukončit za příznivějších okolností, ale s tím musel počítat.

Druhá možnost je méně pravděpodobná, ale nikoli vyloučená. Rossi může oznámit, že v závodní kariéře bude pokračovat, ale ve svém vlastním týmu, který do MotoGP nastupuje v příštím roce. Tým má podporu ze Saudské Arábie a také se hovoří o prodeji značky VR46  v řádech desítek miliónů euro, kde je zároveň klauzule o sponzorství týmu MotoGP. Na téma spolupráce se saudským princem Abdulaziz bin Abdullah bin Saud bin AbdulAziz Al Saud, který by to rád všechno koupil, Rossi může také hovořit.

Vše ale může být jinak, a co má přesně devítinásobný mistr světa na srdci zjistíme až po 16.15 hodině, protože to Valentino Rossi vystoupí na mimořádné tiskové konferenci.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
skinny přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist