Soutěžte s firmou MOTUL o lístek na MotoGP v Brně

Letošní sezóna mistrovství světa silničních motocyklů je sice velmi nejistá, ale my pořád věříme, že její druhá polovina už proběhne. A tedy i Grand Prix České republiky, jež se má konat 9. srpna. Co takhle zasoutěžit si o jeden lístek?

Francouzskou petrolejářskou značku Motul nemusíme našim čtenářům představovat. Oleje, oleje a zase oleje a k tomu chemie na údržbu všech částí motocyklu, tedy když se podíváme pouze na motocyklovou divizi této obrovské značky, jejíž vznik sahá až do poloviny 19. století.

Motul je pevně spjat se světem MotoGP, když je sponzorem celých Velkých cen a především technickým partnerem závodních týmů. Produkty Motul v závodním provedení (řada Motul Factory Line) jsou využívány jednotlivými týmy pro svou vysokou kvalitu, spolehlivost a odolnost v náročných podmínkách MotoGP. Jde především o motorové oleje řady 300V, chladící kapalinu Motocool FL a brzdové kapaliny RBF 660/700. A proto nepřekvapí, že to je právě Motul, kdo vám, našim čtenářům, nabízí vyhrát jeden lístek na brněnskou Grand Prix. A nejde o lístek jen tak obyčejný, obsahuje totiž také exkluzivní vstup do paddocku, garage tour teamu Avintia/Suzuki a dárkový balíček Motul. Co pro účast musíte udělat? Stačí odeslat odpověď na otázku:

Jaké vlastnosti očekáváte od motorového oleje pro svůj motocykl?

Pokud byste si nevěděli rady, napovíme, že Motul nedávno představil nový způsob označování svých olejů pomocí jednoduchých ikon, které představují zásadní vlastnosti a najdete je v tomto článku.

Odpověď na otázku zasílejte e-mailem na motulsoutez@gmail.com. Do zprávy je nutné uvést celé jméno, bydliště, e-mail a do předmětu mailu napiště soutěž motorkari.cz. Slosování proběhne 20. 7. 2020. Registrace je možná pro účastníky starší 18 let. Výherce bude Motul informovat e-mailem.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Motul Deutschland GmbH

    Motul je světová francouzská společnost specializovaná na vývoj, výrobu a distribuci vysoce výkonných motorových olejů (motocykly, automobily a další vozidla). Společnost Motul je jednoznačně respektována již 165 let pro kvalitu svých výrobků, vysokou míru inovací a angažovanost v motorsportu a je t...




TOPlist