Rossiho noční šichta, aneb jak se baví cizí weby!

Pro Valentina Rossiho není tato sezóna vůbec jednoduchá, s Ducati si tento Ital vůbec nerozumí. Konkurence od Hondy si dělá co chce a hodně kritiky se tak snáší na Rossiho technického guru, Jeremyho Burgesse. Ovšem pro GP Japonska napadlo geniálního technika konečně řešení...

Pro Grand Prix Japonska ale přišla "stará liška" Jeremy Burgess konečně na jedinečné řešení. Inspirován byl australský technický guru výpadkem proudu během tréninku v Aragonu před dvěma týdny a tak vyhodil ze soboty na neděli proud v celém paddocku okruhu Twin Motegi. A se svým svěřencem Valem se pod pláštíkem absolutní tmy snažil využit hodiny "H" v jeho prospěch. Bez alarmu byla cesta do boxu Repsol Hondy hodně jednoduchá a s trochou červené barvy a štětce se mu podařilo konečně najít geniální řešení pro novou Ducati.
To vše se událo ze soboty na neděli, a výsledek byl hned znát! Čtvrté místo Rossiho ve warm-upu znovu potvrdilo genialitu Jeremyho Burgesse, bohužel do závodu se to nepodařilo převést do praxe!

Při celé kalkulaci se totiž zapomnělo na Caseyho Stonera, který svou motorku nejdříve hledal, pak i našel a s plným vědrem vody ji přímo na startovním roštu - k velkému zklamání Rossiho -  odlakoval...Ostatně Rossimu by to ani tak nepomohlo, neboť dnešní závodění pro něho skončilo už v první zatáčce...

A tak zbývá pouze otázka? Je opravdu Burgess se svými nápady na konci...?

Pro ty, kteří neovládají němčinu, tak překládám: "Vale rychleji! Výpadek proudu vyřadil alarm. To je naše jedinečná šance!" 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):



TOPlist