Rizla Suzuki MotoGP na Sepangu

Tovární tým Suzuki se připravuje na zahájení testovacího období třídy MotoGP.

Již příští týden odstartuje na malajsijském okruhu Sepang příprava týmu MotoGP na sezónu 2007. Po zimním zákazu testování se do Sepangu připravuje i tovární tým Rizla Suzuki MotoGP. John Hopkins a Chris Vermeulen patřili v dosavadním průběhu zimních testů vždy k nejlepším a potvrdili tak, že jejich stroje o obsahu 800 ccm budou dobrou zbraní pro boj o světovou korunu. Po testech v Sepangu budou následovat dva oficiální testy MotoGP, ten první v únoru v Kataru, ten druhý ve stejný měsíc ve Španělsku.
John Hopkins
Během prvních testů s osmistovkou jsme si udrželi dobrou výkonnostní úroveň. Během testů musím pilně pracovat, protože na první závod chci být připravený. Všichni chceme být připravení. Myslím si, že Suzuki je připravená, já jsem také fyzicky i mentálně silný. Chystám se hodně spolupracovat s Bridgestone, chci testovat hodně pneumatik během simulace závodu. Chci pracovat nejen na trvanlivosti pneumatik, ale i motocyklu. Potřebujeme všichni táhnout za jeden provaz a uvidíme co se stane.
Chris Vermeulen
Nemohl jsem se tohoto testu dočkat. Již je to hodně dlouho, co jsem seděl na motocyklu MotoGP, velmi se těším. Je před námi po měsíci pauzy mnoho práce. Během přestávky jsem tvrdě trénoval, nikdy jsem nebyl před zahájením sezóny takto dobře fyzicky připravený. Celou dobu jsem byl v kontaktu s mým týmovým šéfem Tomem O'Kanem. Vím, že u Suzuki pilně pracovali, aby nám pomohli v hledání dalších koní.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist