Plany Jana Witteveena

Holandan Jan Witteveen chybi letos po letech oficielne v paddocich Grand Prix. A jake jsou jeho dalsi plany ? Nabidek ma byvaly zamestnanec Aprilie hodne a jedna z nich se tyka take Ceske republiky.

Plany Jana Witteveena
Po 15-ti letech jako reditel zavodniho oddeleni tovarny z Noale (166 viteznych zavodu Grand Prix, 23 titulu mistral sveta) ukoncil Jan Witteveen (57 let) svou smlouvu s Aprilii.
Na otazku, co ted vlastne dela a jake ma dalsi plany, odpovedel tento motocyklovy mag nasledovne: “Nemam vubec naspech.”
A dodava dale. “Mam nekolik nabidek a kontaktu k firmam (tovarnam) v Italii, Spanelsku, Americe, ale take v Ceske republice”, ale konkretne nechce jmenovat zadne mozne uchazece. Zaroven ale nedementuje sve kontakty jak k Fanticu, tak i k Jawe !
U teto slavne ceske znacky sedesatych let je totiz verejnym tajemstvim, ze Jawa chce znovu obnovit svou zavodni cinnost. Momentalne sice pusobi jako dodavatel ruznych dilu, jako napr. vyfuku pro dvoutaktove Rotaxy, ale…!?
“Bohuzel mi doposud nikdo nenabidl takovou nabidku, na kterou ceka clovek treba i cely zivot”, rika klidne Jan Witteveen.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist