Pedrosovo rameno je po operaci v pořádku

Před dvěma týdny si nechal španělský vicemistr světa Dani Pedrosa znovu operovat své rameno. Šlo o odstranění železné destičky, která mu byla voperována při zlomenině klíční kosti po loňském pádu v Motegi a která tlačila na nerv a ruka se tak stávala během závodu částečně nepohyblivá.

Po úspěšné operaci byl malý Španěl Dani Pedrosa opět v pondělí v nemocnici, bylo to však jen rutinní vyšetření. "Skutečnost je taková, že to vše proběhlo absolutně v pořádku", píše Pedrosa na svém blogu: "Všechno vypadá absalutně v pořádku, i když musím být ještě stále opatrný, tedy až do následujícího závodu v Portugalsku".
A tovární jezdec Hondy dále píše: "Jsem hodně motivovaný, a už se těším, abych se znovu dostal na závodní okruh a mohl bojovat s ostatními. Jsem zvědavý, až budu opět sedět na závodní motorce, zda už nebudu mít ty problémy, co předtím. Poslední dny proběhly velmi dobře, odpočinul jsem si, tak jak mně to radili doktoři. Závodní pausa v kalendáři Grand Prix (odřeknutí GP Japonska - pozn. Bosso) mně přišla vhod, ale já chci být brzy opravdu fit a zpátky na své motorce".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist