Pedrosa chce zopakovat Sachsenring

Po svém prvním letošním vítězství na Sachsenringu narostla Danimu Pedrosovi křídla a chtěl by vyhrát i v Mugellu.

Dani Pedrosa přijíždí k dalšímu závodu mistrovství světa s hodně velkým sebevědomím, neboť v minulém závodě na Sachsenringu vyhrál tovární pilot Repsol-Hondy po skvělém výkonu, kdy donutil chybovat svého týmového kolegu Stonera v úplném závěru závodu: "Toto vítězství bylo fantastické pro celý tým a samozřejmě i pro mě. V mistrovství světa jsme získali k dobru důležité body. Ale jen jedno první místo nám k zisku titulu mistra světa nepomůže", říká Španěl a jasné tím naznačuje, že i v Mugellu chce závodit o první místo.

              

"Ačkoliv jsem do závodu na Sachsenringu doposud nevyhrál, tak jsem se nenechal vyvést z klidu. Nyní ale rozhodně nezařadím zpátečku, když to v Německu klaplo s vítězstvím. V letošní hodně vyrovnané sezóně musí vše při každém závodě vycházet perfektně, pokud chceš vyhrát nebo skončit na podiu. A my tomu budeme i nadále dávat maximum", je plně koncentrován na Mugello druhý jezdec bodovací tabulky MS královské kubatury.
Dani Pedrosa vyhrál v Mugellu před dvěma roky: "V loňském roce jsem zde trpěl zraněnou klíční kosti (Pedrosa skončil až osmý-pozn.Bosso). Nyní se ale těším na závody v Mugellu, mám rád tento okruh kvůli layoutu a skvělé atmosféře. Navíc jsme v současné době ve skvělé formě".


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist