Pan Kiefer představil tým

V Německu o víkendu představil pan Stefan Kiefer svůj tým pro Grand Prix 250 a 125 ccm.

Oficiální prezentací v domovském Německu představil tým Kiefer-Bos-Castrol-Honda své dva nové jezdce. Ve třídě 125 ccm se v barvách německého týmu představí domácí Sandro Cortese, který bude nováčkem mezi světovou elitou. Ve třídě 250 ccm pojede na Hondě další německý jezdec – Dirk Heidolf, jenž těsně před uzávěrkou první verze startovní listiny nahradil Japonce Naoki Matsuda.
"Se složením nového týmu jsem spokojený, těším se na sezónu 2005," řekl při prezentaci svého týmu pan Stefan Kiefer. "Motocykly ještě nemáme připravené, obdrželi jsme je teprve dnes, ale tým vzájemně dobře spolupracuje a tak by mělo být vše včas připravené. Bude to velmi složitá sezóna, ve třídě 250 ccm je 13 továrních motocyklů. Pro Dirka bude velmi těžké být konkurenceschopný, ale v každém závodě se budeme snažit získat body. Mnoho jezdců opustilo třídu 125 ccm a přestoupilo do třídy 250 ccm, proto třída 125 ccm nebude letos tak silná jako v předcházejících letech."
Tým Kiefer-Bos-Castrol-Honda bude své stroje poprvé testovat koncem tohoto týdne, kdy je na okruhu Ricardo Torma u Valencie plánované testování mnoha týmů Grand Prix. Vedle německého týmu budou totiž ve středu a čtvrtek testovat ve Valencii také jezdci týmu Fortuna Honda (Héctor Barbera a Jorge Lorenzo), Kopron Team Scot Honda (Andrea Dovizioso a Yuki Takahashi) Würth Honda BQR (Alex Debon a Radomil Rous), Aprilia Italia Corse (Alex De Angelis a Simona Corsi), Carrera-Sunglasses-LCR (Roberto Locatelli a Casey Stoner), Aspar Team (Sebastián Porto a Randy de Puniet), Master Aspar Team (Héctor Faubel a Sergio Gadea), Aspar Junior Team (Jordi Carchano a Julián Miralles), Equipe de France (Sylvain Guintoli a Gregory Leblanc), Aprilia Germany (Chaz Davies a Martín Cárdenas), Elit Grand Prix Team (Thomas Lüthi) a Malaguti Racing (Sascha Hommel a Michele Pirro).

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist