Jezdci týmu Repsol Honda budou testovat v Brně

Tři týdny před Grand Prix České republiky se do Brna sjedou piloti týmu HRC Repsol Honda, aby zde před dalším závodem co nejlépe vyladili své motocykly. Jezdci budou na Masarykově okruhu testovat 17. a 18. července a automotodrom bude oba dny otevřen také pro veřejnost.

V Brně se již příští týden při privátních testech představí úřadující šampión MotoGP a po závodu na okruhu v Sachsenringu také vedoucí muž celkového hodnocení Marc Márquez, a jeho týmový kolega Dani Pedrosa. Přítomen bude i testovací pilot Hiro Aoyama, a pravděpodobně také jezdec týmu LCR Honda Cal Crutchlow, který dokázal loňskou Velkou cenu v Brně vyhrát.

HRC Repsol Honda souhlasila s otevřením tribuny u cílové rovinky a populárního Céčka pro fanoušky, kteří se tak budou moci přijít naladit na blížící se srpnový závod. Vstup bude zdarma.

Marc Márquez a Dani Pedrosa naposled v Brně soukromě testovali v roce 2014, kdy zkoušeli tehdejší nový model RC213V 2015. Kuriózní záchranu zde pak o měsíc později na pozávodních testech předvedl mladší ze španělských závodníků, když dokázal na trati udržet svůj motocykl při rekordním úhlu 68,3 stupňů.

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist