Ducati dementuje podepsání smlouvy s Rossim a Haydenem

Ačkoliv na některých italských webech vyšla dnes zpráva, že se dvojice Ducati pro MotoGP bude v roce 2011 jmenovat Rossi - Hayden, tak to továrna Ducati vzápětí oficiálně popřela.

Ducati dnes dementovala výrok svého obchodního ředitele Gabriela Del Torchia, který byl citován na některých italských webech, jako např. bikeracing.it, že dvojice továrního týmu Ducati pro sezónu 2011 se bude definitivně jmenovat Valentino Rossi a Nicky Hayden.
 
V jeho prohlášení mělo konkrétně stát: "Nicky je skvělý člověk a vynikající jezdec. V letošním roce přispěl velmi k tomu, že se naše Desmosedici hodně zlepšila. Příští rok dokáží on a  Valentino udělat z našeho motocyklu vítěznou motorku", konec citátu.


Netrvalo ale dlouho a Ducati se ozvala s následujícím prohlášením: "Co se týká nejnovějšího prohlášení z úst Gabriela Del Torchia - obchodního ředitele Ducati, tak musíme prohlásit, že Ducati doposud neuzavřela žádnou dohodu a smlouvu s jezdci Valentinem Rossim a Nicky Haydenem, co se týká příští sezóny MotoGP. Zároveň ale říkáme, že máme velký zájem na tom, aby za nás oba dva tito jezdci v roce 2011 startovali.  Vše vzniklo ze špatně přeloženého vyjádření na "US Website Cycle World" a z toho vznikly i další fámy".

Dále Ducati ve své TZ píše, že jakmile bude jednání s oběma jezdci ukončeno, tak se to všichni dovědí v TZ Ducati Corse.

Přesto svět Grand Prix vychází z toho, že po Grand Prix v Brně bude oficiálně oznámena skutečnost, že dvojice Ducati na rok 2011 bude potvrzena v sestavě: Rossi-Hayden!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist