Crutchlow má smlouvu s HRC do konce roku 2020

Den před prvními tréninky na domácí Grand Prix Cala Crutchlowa japonská Honda Racing Corporation vydala prohlášení v němž se píše, že britský závodník bude v jejich službách minimálně do konce roku 2020.

Cal Crutchlow závodí v barvách týmu LCR Honda od roku 2015. Do této chvíle získal tři vítězství a v této fázi sezony usiluje o status nejvýše postaveného jezdce netovárního týmu.

S HRC má Cal Crutchlow smlouvu od loňského ročníku a počítá se s ním jako s jezdcem pro vývoj jejich litrového prototypu. S jeho výkony panuje spokojenost jak na straně HRC, tak týmu LCR Hondy, takže proto prodloužení o další rok.

„Jsme rádi, že můžeme oznámit prodloužení smlouvy s Calem,“ uvedl prezident HRC Yoshishige Nomura. „Loni jsme s ním podepsali smlouvu továrního jezdce HRC na období let 2018 a 2019. Letos znovu potvrdil jeho výrazný talent a jeho výkon si zaslouží status továrního jezdce.“

„Cala jsme od jeho příchodu k Hondě v roce 2015 poznali velmi dobře. Tvrdou prací a mnoha dobrými výsledky přispěl Hondě a týmu LCR a vždy má velmi užitečnou zpětnou vazbu co se týče vývoje RC213V.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
skinny přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist