Abraham se do Barcelony těší, cílem jsou body

Brněnský závodník Karel Abraham se již těší na blížící se šestý podnik seriálu MotoGP v horkem stíhané Barceloně. Po závodu v italském Mugellu mu s dvěma body patří v průběžném hodnocení královské kubatury jednadvacátá pozice.

Na rozdíl od posledního závodu v italském Mugellu, kde Karla Abrahama sužovala viróza a získal jeden bod, se nyní jezdec brněnské stáje Cardion AB Motoracing dostává zpět do fyzické kondice a vše nasvědčuje tomu, že je připraven bojovat o větší porci světových bodů. Ani před nedávnem operovaná klíční kost mu tuto snahu již nebude stěžovat.

Karel Abraham (Cardion AB Motoracing)

“V Barceloně se mi moc líbí, mám to tady rád. Trať mi vyhovuje a patří k mým velice oblíbeným. V minulých letech se mi tu daří a získal jsem zde dost velmi dobrých umístění. Jediné co mi tady ve Španělsku úplně nesedí, jsou velká horka, která zde pravidelně panují. V takovýchto podmínkách ale závodí rádo jen málo jezdců, proto to neberu jako nějakou zásadní nevýhodu. Z virózy jsem se naštěstí už dostal a klíční kost je taky v pohodě. Cílem pro tento víkend jsou samozřejmě body. Zítra po tréninku budeme naše šance vidět reálněji.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist