Druhý den testu MotoE™ v Portimau zajel nejrychleji Garzo

Čtvrtek byl druhým dnem třídenního testu třídy MotoE™ v Portimau. První den byl nejrychlejší Nicolas Spinelli (Tech3 E-Racing) s časem 1‘47,632 sekundy. Druhý den maximum na kolo posunul na hodnotu 1’46,916 sekundy Hector Garzo (Dynavolt IntactGP MotoE™). Pátek je posledním třetím dnem testu FIM Enel MotoE™ World Championship.

Také ve čtvrtek měly týmy MotoE™ den rozdělen na čtyři samostatné patnáctiminutové části. Nejrychlejším jezdcem druhého dne byl Hector Garzo (Dynavolt IntactGP MotoE™), který zajel čas 1’46,916 sekundy. Na druhé pozici je Nicolas Spinelli (Tech3 E-Racing) s časem 1’47,036, třetí byl Ital Matteo Ferrari (Felo Gresini MotoE™), čtvrtý Alessandro Zaccone (Tech3 E-Racing) a pátý Eric Granado (LCR E-Team).

Jezdci během dne vyzkoušeli nové pneumatiky Michelin. V tuto chvíli ještě nejsou známy podrobnosti o těchto pneumatikách, jelikož ty Michelin oficiálně představí až během portugalské GP. Jisté je, že se jedná o pneumatiky s vysokým obsahem ekologicky šetrných materiálů.

Test MotoE™ - 2.den (část 1/2/3/4)
Čtvrtek, 22.2.2024 – Portimao (POR)

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist