Polák Wargala do Grand Prix

Poprvé od roku 1973 se v závodech Grand Prix představí polský motocyklový závodník. Bude jím Lukasz Wargala v kubatuře Moto2.

Německá stáj "Racing Team Germany" pojede´český závod Grand Prix se čtyřmi jezdci, neboť na divokou bude startovat v kubatuře Moto2 27-letý Polák Lukasz Wargala na motocyklu Suter MMX
 

Tento polský jezdec startuje v současné době v IDM ve třídě superbiků za stáj Team Sport-Evolution Dietmara Franzena, který je technickým ředitelem oddělení Moto2 v Racing Team German.

Varšavan Wargala by měl jet na divokou kartu i všechny zbývající závody mistrovského seriálu s motocyklem Suter MMX jako týmový kolega stabilního jezdce tohoto týmu Arneho Todeho. V tomto týdnu (26./27.7.) už absolvoval Lukasz Wargala testy na brněnském Masarykově okruhu. 

Posledním Polákem v závodech Grand Prix byl v roce 1973 Ryszard Mankiewicz s motocyklem MZ 125 ccm, který ovšem během své 5 leté kariéry - 1969 až 1973 v závodech Grand Prix  (50 a 125 ccm) má na svém kontě i jedno podium a to z Opatije 1969 - 125 ccm. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist