Ivan Moreno místo "Julita"

Rehabilitace úřadujícího vicemistra světa Juliana Simona po jeho druhé operaci se nečekaně protáhla a "Julito" tak po Japonsku musí vynechat i GP Austrálie a GP Malajsie. Místo něho pojede posledně dva jmenované podniky Grand Prix jeho španělský kolega Ivan Moreno.

Místo Juliana Simona, který se zotavuje po operaci pravé nohy a jehož rehabilitace se nečekaně protáhla, dostává šanci jet závody Grand Prix na Phillip Islandu a v Sepangu další jezdec ze španělského šampionátu CEV, Ivan Moreno, čtvrtý v aktuálním žebříčku tohoto mistrovství kubatury Moto2. Moreno jezdí letos ve Španělsku motocykl Moriwaki MD600 za tým Andalucia Banca Civica.

V letošní roce získal Ivan Moreno z pěti závodů celkem tři podiová umístění za tři třetí místa. 22-letý Moreno má na svém kontě jeden start v Grand Prix, vloni v Jerezu. Bude tak na dva závody týmovým kolegou svého velkého soupeře z CEV, Jordiho Torrese.
Julian Simon by se měl vrátit na závodní dráhu při letošním finále, které se jede ve Valencii na autodromu Ricarda Torma.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist