Iannone chce vlastní tým

V Aragónu ukázal opět italský jezdec Andrea Iannone, že bude v dalším roce vážným aspirantem na titul mistra světa v Moto2, zvláště pokud Toni Elias odejde do MotoGP.

Včera opět potvrdil svým suverenním vítěztsvím Andrea Iannone, že je jedním z nejlepších současných jezdců kubatury Moto2 a pro příští rok tak horkým kandidátem na titul mistra světa, tedy pokud poběží sezóna úplně normálně. Samozřejmě, že tento Ital má nabídky na příští rok od hodně týmů, včetně toho současného, tedy od SpeedUpu manažéra Luca Boscoscura. Ovšem Iannone má trochu jiné plány a chtěl by příští rok jet ve svém vlastním týmu jako jediný jezdec. 


Jeho otec a manažér na poloviční úvazek, Regalino Iannone k tomuto plánu říká: "Chtěli bychom mít takovou strukturu týmu, která se bude soustředit pouze na syna. Ovšem dobře víme, že k tomu přijdou jiné, dodatečné problémy a proto musíme hodně přemýšlet, než odřekneme jiné výborné nabídky, které nám nabízejí opravdové Top týmy. V příštích dnech se ale rozhodneme, kterým směrem se vydáme.", řekl pro GPOne Iannone sr. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist